Bugün kamerami test etmek icin Münih hayvanat bahcesine gittim. Asagidaki köpekbaligi resmini orada cektim. Sizlerle de paylasayim istedim. Selamlar, sevgiler.. http://www.uccrow.com/2010/index.php/photo-of-the-week/item/148-catch-my-shadow
Güzel fotoğraf ve paylaşım için teşekkürler,tabiki köpekbalıklarını mümkünse sadece fotoğraflarda görmek en güzeli
Hareketli bir cismi net yakalamak için makineden çok fotoğrafçı ön plana çıkıyor ve Uğur ağabey bunun hakkını fazlasıyla vermiş
Beğeni ayrı birşey dostum, ona evet ama, bu bambaşka birşey. Nasıl tanımlamalı ne yorum yapmalı, gerçekten insanı aciz bırakan bir fotoğraf olmuş. Yüreğine sağlık Uğurcan, muhteşemsin.
Süper tek kelimeyle . Bende çok seviyorum fotoğraf çekmeyi ama profesyonel makina ile zaman ayıracak kadar ne tecrübe ne zamanım var ))) ancak izlemek düşüyor siteni ziyaret ettim abi o sırada hanım Croatia album kapagını gordu kapattırdı .
Cok sagol Okan ..Sana katiliyorum Cok tesekkür ederim Tevfik Abi. Saygi ve sevgilerimle. Sagolasin Murat. Güzel yorumun icin cok tesekkürler. Nuri Abim, herzamanki gibi güzel yorumunla yine beni memnun ettin Güzel Erzurum'a saygi ve sevgilerimle. Cok sagol Senol. O fotograflar da meslegemin bir parcasi Hanimlarin yaninda acmamak gerek..
Evet ben oylesine bakmak icin acmistim zaten ) . Kopekbalığı fotoları hep ilginç oluyor nedense belkide korktuğumuz şeyi öyle görünce değişik geliyordur .
Uğur merhaba Yeni fotoğraf makinan hayırlı uğurlu olsun Kıymetli Dostum. Hep güzel enstanteler çeksin inşallah. Geleyim saadete : Şimdi gidebilen var gidemeyen var. Eminim bir çok kişi merak ediyordur. "Bu Münih Hayvanat Bahçesi nasıl bir yerdir ?" diye Mesela Ben ve bir çok arkadaşımız . Mümkün ise bir ara tekrar gittiğinde bol bol konulu fotoğraflar çekip Bizler ile özel bir konu açarak paylaşabilirmisin.? İnan çok güzel bir kültürel paylaşım olacaktır. Tekrar Selamlar Dostum. .
Sagolasin Tarkan dostum http://www.uccrow.com/2010/index.php/themes/animalia Linkinde cektigim cesitli hayvan resimleri var. Ama senin icin en kisa zamanda Münih hayvanat bahcesi temali bir icerik olusturacagim. Istanbul'a selamlar, sevgiler..
Ben de konuya farkli bir acidan yaklasarak kendi gundemimi ilgilendiren bir soru sorayim. Kiymetli dostum Ugur, goruntu cok net ve canli. Marka reklami olmaz ise eger, bu resmi Sony A33 ile mi cektin?
Anlasildi, arastirmalari o yone kaydiracagiz demektir . A55 bana fazla gelir, A390 gibi birsey olacak sanirim. Tesekkurler, Almanya`ya da selamlar...