bitanesi hariç hepsı denendi balık alındı ama su arası tellı olan 3 lu takım yenı yaptım yem denemesi yaptım yemde bozulma olmuyor ama balık olmadıgı ıcın alamadım
Elinize sağlık, farklı bir sistem ve dizayn, tam el emeği, göznuru olduğu belli oluyor.Sanırım bu dört iğneli takımlarla ilk hedef lüfer ve kofana olur diye düşünüyorum.
Kancalar genelde 3-4 numara kancalari birbirine eklememin sebebi devamlı ipli takımlarımız kopması bu şekilde kesme derdi yok
Güzel balıklar denk gelsin Mehmet. Kanca deliğini iğne ucundan geçirerek ekleme yapmıyorsun herhalde, yeni nasıl oluyor da oluyor?
vmc iğneler halkasiz normalde uç kısmını kesip igne cikintisindan çıkmayacak şekilde isitarak kiviriyorum
Emek içeren bir takım olmuş.İnşallah verimide yüksek olur.Furyada birden fazla bile alabilir bu takım. Sevgiler
Elinize, emeğinize sağlık. Fotoğraflara bakmak bile heyecanlandırıyor insanı. İnşallah bereketli avlar yaparsınız bu takımlarla
Selamlar takımlar güzel görünüyor elinize saglık şu telli takimdaki teller kaç milim rezistans telimi başka bir malzememi rast gele
Epey uğraşmışsınız, çok özenerek hazırlandıkları belli, tebrikler... Az akıntılı suda yaprağın çekiciliğini azaltıyor bu tip kopmaması için yapılan takımlar ve iğnenin palasına yaprağı yürütmeden takılmak durumunda, çok uzak atışlar yapmak zorunda olduğumuz yerlerde yem bozulabiliyor, yırtılabiliyor biraz ama vuran balığı da kayıpsız alır. Düşük verim, yüksek tasmalama oranı. Güzel seçenek bol balıkta valla...
Güle güle kullanın bol nasipler dilerim. Yanında çakmak olan fırdöndülü takım özellikle güzel. Fakat mücadele esnasında fırdöndünün, yukarısındaki iğne halkasından aralığından kurtulması moral bozacaktır. Umarım yaşamazsınız. Zaten birbirine ekli halde üçlü olarak fırdöndüler satılmakta. Tedarik edip uyarlayabilirsiniz. :der:
Tebrik ederim aklıma biraz Serdar Köylü'nün takımlarını getirdi. Biraz da uzunoltada kullandığımız kaşık veya rapala arkası takımları. Bence takımların bir eksiği var, iğneleri doğrudan birbirlerine geçirmek yerine arada birer mikrofırdöndüye ihtiyaç var. Bu şekilde iğneler döneceği için yemin salınımı da gerçekleşecektir. Şu takımdaki iğnelerin birbirine eklenme biçimi ne demek istediğimi anlatabilir sanıyorum. http://www.spotbalik.com.tr/KASIKLI-LUFER-TAKIMI-2li,PR-12973.html