Köprü yardım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında yikow tarafından paylaşıldı.

1. yikow

yikow YİĞİT YAŞAROĞLU

Favori Kamış:
    Shimano alivio dx surf 4.20,,Okuma Salina Sea Spin 2.40
    Favori Makine:
    Shımano Alıvıo 4000FB,,Shimano nexave 10000fb
    En İyi Avı:
    Lüfer 33 cm :(
    Herkese iyi günler abilerim yaklasık 3 aydır balığa küsmüştüm.Eskiden forumda takılır örenir cabalardım.Son 3 aydır hic balıga cıkmadım ve gecen gun arkadasımın zorla goturdugu malzemecıde baya bir malzeme aldım.Sonuc olarak bu cuma gunu aksam 10 dan sabah 10 a kadar arkadaslarımla koprude takılmayı planlıyoruz.Fakat suan nasıl balık cıkar nasıl takımlar goturmelıyım bilmedim icin yardım edersenız cok sevınırım.Herkese iyi avlar dilerim..

2. KOGET

KOGET

Yiğit merhaba,

köprüde şuan bol miktarda çinekop ve sarıkanat mevcut.Hırsızlı takımla,yem olarakta taze hamsi veya istavrit kullanabilirsin.Bedenin uzun olmasına dikkat et,beden boyu 4mt olsun.Kösteklerinde 30-35 cm arasında olursa güzel av çıkartırsın.

3. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Koray. kıyıdan kullandığımız mantarlı hırsızlı takımdan farklı sanırım anlattığın takım..

4. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Son gunlerde kopruye dair yazilanlari okudukca anlasilan su ki yanina olta takimlari haricinde bir de mumkunse koruyucu kask, boks eldiveni, ilkyardim cantasi filan almakta fayda var. :)

5. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Kiyida kullandigimiz mantarli takimin mantarini çikartip çapari gibi 4lü 5li dizerler berkan abi. Atma problemi yok takim uzun olunca baligin suyunda oluyorsun sürekli

6. KOGET

KOGET

Abi,

Şu anda köprüde moda,mantarsız takım 2 ve 3 iğneli.Uzun beden ve köstek.Beden ne kadar uzun olursa o kadar avantajlı oluyor.Yine hırsızlı ama mantar olsada olmasa olur.

7. KOGET

KOGET

Biz 0,24 beden ve köstek kulandık,iğneler 4 veya 5 numara.Orjinal 5 numara norveç bulabilirsen sonuç daha iyi olur.

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Hmm tamam teşekkürler.. o zaman yarın gidip 5 no iğne alayım, akşamına da birkaç hırsızlı takım bağlarım..

9. yikow

yikow YİĞİT YAŞAROĞLU

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    çok teşekkür ederim peki cinekopların boyunu sormak ısterım o konuda baya hassasım sırf arkadasların istegi olsun dıye avlanıcam diyelimki kücük bir cınekop cektim bunu nasıl geri salıyosunuz atılmaz sonucta hayvan bı kova iple asagı ındırsek vs + son sorum taraf olarak hangı taraftan avlanıyım bogaz yoksa unkapanı na bakan taraftamı

10. KOGET

KOGET

Dostum aşağıya indirmek için kenara gitmen lazım.Boğaza bakan kısım gayet verimli.O kısımdaki boylar çok çok iyi.Sarı kanat kesinlikle alırsın.Mümkünse hamsi kullan.

Çok ince birde ayrıntı yem taktığın iğnelerin ucu kesinlikle görünmesin.Yeme iyi gizlemen gerekli..

11. anton

anton Adnan

Favori Kamış:
    Vega Potenza 4.20, Lineaffe Exteme 4.40, Okuma Salina 4.20 3 parça
    Favori Makine:
    Shimano PA Fliegen TD, Daiwa Emble pro 5000, Shimano spinjoy XT Surf
    En İyi Avı:
    Kova dolusu sarıkanatlar.
    ibo sana katılmakla birde ekleme yapayım, yanına 1 adet baly ve 1 şişe köpek öldüren almalısın. gece pek tekin olmayabilir. tinerciye baly verirsin , şarapçıya şarap :). rahat edersin. karaköye takıldığım zamanlarda şarap sız gitmezdim. şarapçılar beni çok severdi. kimsede yem yokken bana yem getirilerdi.

12. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Captain Cast Strong 1525 390 cm
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Big Surf 6500
    Berkan abi bizim misafirimiz olacaksan Cuma akşamı, takım var, bu akşam bol miktarda takım yaptım.

Eğer her halukarda ben yapıcam diyosan, 4,50 metre 0,24-0,26 beden ve aynısından 35 cm köstek ile 2 iğneli 3 yada 4 köstek yap.
    Mantarı da istersen tak istersen takma.

13. istavrit_çi

istavrit_çi

Favori Kamış:
    Captain Cast Strong 1525 390 cm
    Favori Makine:
    Mitchell Avocet Big Surf 6500
    Abartmayın lütfen arkadaşlar köprü o kadar da kötü değil.İçen var mı var, ateş yakan var mı var ama herkez kendi halinde, biz 2-2,5 aydır geceden sabaha kadar köprüdeyiz en ufak bir hırgür duymadım görmedim.Hem o kadar kötü olsa o kadar seyyar satıcı sabaha kadar tur atamazdı herhalde.

14. KOGET

KOGET

Vayy be abicim bu köprü neymiş böylede bizim hiç birşeyden haberimiz yokmuş:)Biz bugüne kadar en ufak bir olaya bile şahit olmadık.Gerçekten abartıldığı gibi değil arkadaşlar..

Alkol alanı gördük ama herkes kendi halinde takılıyo.

15. yikow

yikow YİĞİT YAŞAROĞLU

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ya o etraf konusunda sorun cıkmaz diye umit ediyorum zaten en az 5 kisi olcamız abilerimnde aramızda buluncanı bıldıgım ıcın o konu bıze problem olamaz :) Her neyse yardımlarınız ıcın tesekkur ederım ınsallah soguk vs demez guzel bı av geciririz

16. gkhn_kcmn

gkhn_kcmn gökhan

Favori Kamış:
    bosborus 4,20,dicle2,10
    Favori Makine:
    sılver700 mıtchel
    En İyi Avı:
    turna 3,5 kg
    bi cuval odun we teneke almayı unutmaa sonra sıkı giyin gecenin ilerleyen saatleri insan cok üsüyor ama sabah ayazına balık seri gelmeye başladın mı ısınırsın
    bir cok arkadaş yazmıs ama bende yazayım bi aksilik olmasssa bende o aksam orada olacağim 3 lü çift iğneli takımın yem olarakta hamsi muhakkak olsun şimdiden rastgele

17. babalüfer

babalüfer eser

Favori Kamış:
    REMİXSON 4.20 SÖRF
    Favori Makine:
    REMIXON MAGNUM 6000 SURF
    En İyi Avı:
    SAZAN 5.5KG.
    pazar günü köprüden geçtim o soğuk ve yağmurda tıklım tıklım doluydu köprü,balıklar cabası lüfer tutan vardı 3 tane sarıkanat bol çinekop bir hayli var yaprak tutna bile var hesabını yapın.ama dondurucu soğu unutmayın.

18. babalüfer

babalüfer eser

Favori Kamış:
    REMİXSON 4.20 SÖRF
    Favori Makine:
    REMIXON MAGNUM 6000 SURF
    En İyi Avı:
    SAZAN 5.5KG.
    12.01.2012 bu gün arkadaşım ile telefon da görüştüm boğazda saat 11:00 17:00 arası rapala ile 43 adet sarı knat almış.güzel bir av olmuş dedim izin günümde nasipse bende gideceğim.

19. zorbiac

zorbiac emin

En İyi Avı:
    lüfer 34 cm palamut 44 cm
    o 10 sene önceydi artık baliciler koprudekı balıkçılardan korkuyor :D gecede gündüzde köprü full çekıyor artık :(