Merhaba iyi akşamlar, Affınıza sığınırak birşey sormak istiyorum yarın hava parçalı bulutlu kuzeyden orta şiddetli rüzgar var galata köprüsüne gitsem sabahtan acaba istavrit yakalayabilme durumum ne olur ? idk bunu sormamda iki neden var 1. Yarın yakın bir misafirim gelicek bulgaristandan ve mastika getiriyor Daha önceden sözüm var... 2. Çok acemi olduğumdan gidip 5 saat bekleyip boşuna vakit kaybetmiyim...
Sevgili Gökhan Dün köprü hiç istavrit yapmamış bir kaç parça almışlar ama kefal çoğunlukta idi. Gece 18:00 - 22:30 ben bizzat orda idim yemli denedim ama 4,5 saat beklememe rağmen tek vuruş dahi olmadı. Sadece bir kefal hırsız takıma atladı. Ve yine köprünün boğaza bakan kısmında bir kaç parça çinekop alınmış.Köprünün son durumu bu şekilde... Balık tutmak istersen ikinci köprünün altına ( FSM ) git orda slikonla iri istavrit alabilirsin. Sevgi ve saygı dileklerimle
Artık kopruye hıç gitmeyin derim.Bugun koprudeydım adamın bırı takımı atarken aşagıdaki cafe'nin garsonuna kursunla kafasını kırdı.Adamlar yukarı cıkıp oltaları kırıp denize attılar tam olarak hatırlamıyom ama 20 ye yakın olta kırdılar o oltaların ıcınde yenı aldığım oltada vardı.8 kısıyı ellerinde doner bıcagı, sopayla dövüp gönderdiler.Anlıcan abi köprü ye gitme derim en güzeli unkapanı oraya gıt derim.
Arkadaş Hiç 'insanlarda' nezaket anlayış kalmamış... Kardeşim geçmiş olsun sana sıçramasaymış keşke nasip herşeyde hayır vardır... Sağolasın....
Kolay mı bu kadar bu işler. Hiç olaya karışmamışın yani senin oltanı nasıl kırarlar dağ başımı burası polisi arayıp şikayet etmediniz mi?
Bişey yapmadan benim oltayı kıracak varyaaa. Şahsen kaç hafta para biriktirip gittim hayalini kurdugum oltayı aldım ve durduk yere biri geldi kırdı şimdi bu haksızlık değilmi ?
Polisi arayıpda nolcak abi polis girermi o olaya bence girmez.Bir kişiye 6-7 kısı giriyo duşün artık abi 4-5 dakikada orayı dagıttılar bir anda oldu ben daha benım oltaya kımın vurdunu bile göremedim.Benim oltada kim vurduya gıtti bende staj paramı bırıktırıp aldım.
Şöyle yapalım o zaman benim yedekte tuttuğum 4.20 surf bir kamışım var. güzel kamıştır. makineside banax. dilersen bunu sana verebilirim.
Bir abimiz sipariş verdi surf kamış onu vercek bana.Markası Lineaeffe Spider Surf 420cm makina'da RYOBİ ECUSİMA 3000Vİ bunu sipariş verdiler.Saolasın abi genede.
Adamlar aşiret gıbı zaten bır kere ben ındım aşağı oyle bır mevzuda kafa tutan ben oldum garsona bır baktım arkadan gelen gelene karınca gıbı cogaldılar bır anda bunlar hep boyle mafya gıbı adamlar polıste bırsey yapıcagını bende sanmıyorum cevresı genıs rahat adamlar onlar ...
makine güzel ancak ufak bir makine o yüzden 0.33'den 110mt sarıyor. 0.30mmdende bi 150 sarar muhtemelen. veya 0.28mm sağlam bir misina olabilir.