KÖPRÜDE OLAY

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında bulut1383 tarafından paylaşıldı.

1. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    gece galata köprüsü karaköyün haliç kısmındaydım gece 12.30 sabah 6.30 kadar neden 6.30 o saatte balık yapar çünki 3-4 haplı duba dibine doğru kavga ediyorlardı ben dedim banane benim meselem değil karışma ( ne olduğunu anlayamadım) sonra ihtiyar malzemeciyi bıçakladılar ve herkesin malzemelerini denize atmaya başladılar tabi oltaları kıra kıra geli yorlardı ben olayı tam anlayamadım baktımki bana 5 -6 metre kala herkes oltaları alıp kaçıyor tabi bende oltaları alıp kaçtım 10 metre falan gittim bir baktım kovam önümde param parça sabaha kadar yakaladığım balıklar yerde dedim ne oluyor lan oltaları arkadaşa verip haplı çocuklara doğru koşmaya başladım bir tanesini yerde dövdüler ben diğerinin peşinden koştum baktım yakalayamıcam hemen eminönü tarafına yakalayın kırmızılıyı dedim oda alttaki restorantların ordan kaçtı diğerleri çoktan kaçtı geri döndüm yakalanana baktım herkes vurmuş yerde kanlar içinde her yeri vuramadım sonra malzemeleri aramaya başladım balıklar yerde telef olmuş ( sabaha kadar yakalamak için uğraştım) dedim çantayı arayayım çantayı denize atmışlarbirtek bana oltalar kaldı yaptığım takımları ayrı çantaya koymuştum onuda buldum kurşunlarıda ama giden diğer malzemeler gitti bir dünya malzeme vardı olaydan sonra köprünün karaköy kısmı boşaldı kimse kalmadı içim cız etti ondan sonra polis daha sonra ambulans geldi ambulans dakiler bize bakmayın yardım edin dedi bende kimse yardım etmez yardım etse polisler yardım ederler denize atmadığımıza dua etsinler dedim sinirlendim ama elimden birşey gelmedi balıktan soğudum polis daha sonra her halde kırmızılıyıda yakaladı malzemeciyi bıçaklamışlardı malzemeci ayrı ambulansa gitti baklım bundan sonra ne olacak

2. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Yorum bile yapamiyorum sadece geçmis olsun mala gelsin diyebilicem Ilyas

3. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Geçmiş olsun... Cana geleceğine mala gelsin abi. Karambole yaşıyoruz valla...

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    istanbul dan ben bu yüzden soğudum..4ay kaldım kaçtım geldim:(

10 15 velet bir olmuş.yolda ona buna çatıyor..:mad: çoğuda bıçaklı.tiner çekiiyorlar güpe gündüzz..kimse oralı deyil...böyle bir sürü sokakda yaşıyan insanlar var.. kavgayı aralamaya girsen sanada çatacaklar...durduk yere adam vuracaksın böyle itler yüzünden..:rolleyes: korktuğumdan filan deyil..bende tersim bu gibi durumlara..ucuz yırttım vaktinde...hihi
    istanbul gibi yerde gece balığa filan gideceksenizz..üzerinize şok aleti alın..esaslı bir bıçak alın..çantanızda dursun..

bu hapçı itler her zaman dolu olur..dikkatli olun..sigara ister,,sen kullanmazsın niye kullanmıyorsun diye kavga eder senle..

5. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    sağol abi birde polisler bunu kim yaptı diye soruyorlar sanki suçlu bizmişiz gibi

6. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    sağol kardeşim molan mala olsun ama malcanın yongası derelr

7. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Çok geçmiş olsun. Bulaşmamakla en iyisini yapmışsınız, Malzemeleriniz için üzüldüm ama Allah önce sağlık versin, daha kötüsü yada size de bir şey olabilirdi... Bir arkadaş bu sabah İstabul'un izlenebildiği bir link koymuş, şöyle bakarken görkeminin, güzelliğinin yanında barındırdığı pislik ve müsibetleride düşünmüştüm. Tekrardan geçmiş olsun...

8. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    abi kimse geri adım atmaz ama olayı sonradan anladım kaçınca neyden kaçtığımı bile bilmiyordum sadece insanlar kaçıyor diye bende gittim

9. ckaratep

ckaratep Caner

Favori Kamış:
    Remixon 240 Spin
    Favori Makine:
    Sweepfire E3000
    En İyi Avı:
    Spin öğreniyorum..!
    öncelikle geçmiş olsun. vahim bir olay atlatmışsınız. ayrıca herkese sormak isterim sizce bu durumda suç kimin ?

10. axes

axes kdrt

yıllar önce başıma gelen olay aklıma geldi.Üniversiteden eve geliyorum.Haydarpaşada indim kadıköye tabanvay geldim.Oradan beşiktaşa vapurla geçtim. üst geçitte bi tinerci max 15-16 yaşlarında abii sigara versene dedi yok dedim bıçak çekti çocuk.Para vereyim git al diye elimi cüzdana atar gibi yaptım dikkatini dağıtarak ittim çocuğu.Sonra bide baktım öldümü kaldımı diye istanbulda yaşamak tesadüfi yaşamak :D

11. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    ben diğerini kovalarken kel biri ben bunları tanıyorum bunlar diyarbakırlı bunlar olaylarda polise karşı hap verilip olay çıkartıyorlar demiş sonra çocuğa 1-2 tokat atıp senin ağan kim demiş aslında bu olayda farklı bir şeyler olabilir belkide ağaları o adam ben bunlara hap verdikten sonra beni eleveriyorlarmı diye yapılmış olabilir polis olayı bence her yönlü araştırmalı (bu söylediğim sadece tahmindir) kulak arkası etmemeli

12. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Geçmiş olsun İlyas...

Arkadaşlar buradaki büyük resme dikkatinizi çekmek istiyorum.
    Bana göre olay tamamen bir rant olayı ve organize bir iş...Buralar bizden sorulur diyen, köprüde tuttukları balıkları satan, her önüne gelen burada olta atamaz deyip boş kamışları sürekli köprüde bağlı tutan, geceleri ortalıkları pisletip çevreyi rahatsız eden, sözde mafya kılıklı insan müsvettelerinin, oradaki insanları kaçırtmak ve gözdağı vermek için düzenlemiş oldukları bir senaryo olduğunu düşünüyorum.
    Böylece insanlar köprüye gelmeye korkacak ve onlarda rahatlıkla oraların kaymağını yiyecekler, malum Ekim ayından itibaren çinekop ve diğer balıkların Haliç'e yoğun olarak gireceğinide düşünürsek...

Olayı çıkaranlar gerçekten haplanmış tinerci çocuklardır, ancak bunların cebine mutlaka harçlık koymuşlardır veya sigara, bira, tiner gibi ufak menfaatler karşılığı bu işi organize etmişlerdir.Yoksa o çocuklar sıradan o kafayla tek tek oltaları ve malzemeleri neden suya atsınlar, üstelik kaçacaklarında sarhoş olmalarına rağmen güzergahlarını bile hazırlamışlar ki ancak bir tanesi yakalanabilmiş.

İlyas senin yerine olsam kesinlikle karakola gider şikayetçi olurdum ve kaybettiğim malzemelerimin bedelini talep ederdim.En fazla bir kere mahkemeye çıkarsın ve zararını kesinlikle onlara ödetirler.Sana tekrar geçmiş olsun.
    Umarım artık şu köprüde avlanma işine devlet bir el atar, artık köprüye özel kart mı olur, ücretli mi olur veya tamamen yasaklanır mı, çözüm herneyse en kısa zamanda getirilirde herkes rahat eder...

13. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    çok geçmiş olsun ben herzaman yanımda biber gazı taşıyom inanılmaz yararlı başın belayada girmez :) :)

14. coder16

coder16 Kamuran

Favori Kamış:
    Major Craft Shore Jigging
    Favori Makine:
    Daiwa Lealis 4000
    En İyi Avı:
    her avım en iyi avdır :)
    çok geçmiş olsun,

istanbul yaşanılacak gibi değil ...

Allah sabır versin...

15. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    gelmiş geçmiş olsun kardeşim.ben antalya gibi bir tatil şehrinde yaşamaktayım ama buna ramen tedarikliyim.çantamda biber gazı ve muşta bulunur ne olur ne olmaz diye.tek kişi boş ise gerek duymam ama dolu tek kişi veya birkaç kişi ise elimden çekecekleri var...çok şükür şimdiye kadar bir bela bana bulaşmadı.umarım bundan sonra da ne sana ne de bir başka amatör balıkçıya bulaşmaz.tekrar geçmiş olsun...

16. volkanca

volkanca Volkan

Cok gecmis olsun, buyuk badire atlatnissiniz. Ne zaman kurtukacagiz acaba bu tip insanlardan

17. Everalone

Everalone İbrahim

Favori Kamış:
    Mermaid 4.20Cm Surf (AlbaStar)
    Favori Makine:
    AlbaStar Double 60
    En İyi Avı:
    Şimdilik Tatlısu Levreği
    Çok büyük geçmiş olsun, Gerçekten ucuz atlatmışsınız

18. Kamuran karaman

Kamuran karaman Kamuran Karaman

Favori Kamış:
    Yabomax Sword 4,20 100-250gr
    Favori Makine:
    Okuma Raw 65 II
    En İyi Avı:
    Levrek 4 kg
    Geçmiş olsun.Artık şu ''bana dokunmayan yılan bin yaşasın'' bantığı bitmediği sürece bu işler bitmez,yada benim başıma gelmez der geçeriz. İnsanı Galata'da balık tutmaktan bunlar soğutuyor.Birde kendini bilmezler.Ben artık ne Un kapanına gidiyorum ne Galata'ya yıllar olmuştur.Ama sonuç değişmiyor tabiki... Çok ,çok geçmiş olsun İlyas.

19. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    geçmiş olsun ilyas.malesef istanbulun böyle bir yönü de var.devlet bu çocukları kesinlikle sokaklardan almalı ve rehabilite etmeli.bu çocuklar bireysel olarak şiddete meyilli oldukları gibi her türlü yasa dışı örgüt tarafından da çok rahat kullanılmaya açık.
    öte yandan burası istanbulun göbeği.turistlerin cirit attığı bir yer.polis neden olaya bu kadar geç mudahil olmuş?
    ben kendi malımı,canımı kendim koruyacaksam polise ne gerek var!

20. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    İlyas çok geçmiş olsun.. işte ben bu yüzden köprülerde avlanmayı sevmiyorum.. 20 sene öncesi gibi değil, köprüler artık çok fena, her bakımdan çok fena.. 50 tane lüfer yakalayacağıma 1 tane yakalıyım ama huzurla avlanıyım..