HERKESE SELAM DOSTLAR , Dün gece caddebostandaki meramızda saat akşam 19:00 dan 02:00 'a kadar lüfer bekleyip bir kaç vuruşun dışında birşey alamadıktan sonra ,bugün öğleden sonra kalkarak kendimi Eminönünü vapurunda buldum ,yaptığıım telefon görüşmesinden gelen haberde av partnerlerimden Kemal abi çoktan merada yerini almış mırmır ,ispari,izmarit ortaya karışık avlarını yapmaya başlamıştı bile reeling Benimde daha önceden yaptığım yemli dip takımlarım hazırdı ,Kemal abi av için karides almıştı bende kurt aldım yemimizde tamam oldu mrsparkle Akşam güneş batana kadar ispari,izmarit alırım diye düşünerekten bir kaç saat köprüde takıldım ,akşama doğruda istavrit alarak tekrar Lüfer denemelerine evdeki caddebostan meraya devam ederim diye düşündüm ,amaç istavrit tutmaktı aslında ama ,bilenler bilirler izmairt ve ispari gibi balıkları yakalamak kadar zevkli birşey daha olamaz :laughing: ayrıca izmaritte güzel lüfer yemi oluyor ve iğnedende çabuk dağalmıyor. İzmarit,ispari gibi balıklar çok büyük boyutlarda olmasalarda oltaya çok güçlü vurdukları için müthiş bir zevk yaşıyorsunuz Kısa süren avımda toplam hasılat 5 adet yeşil izmarit ve 1 adet ispari ve bir kaç parça istavrit oldu bir tavalık balık var gibi , ama keyifli bir gün geçirmeyi başardım diyebilirim :laughing: Ne kadar baık aldığımızdan çok ne kadar keyif aldığımız önemli diye düşünüyorum HEPİNİZE RAST GELSİN SAĞLICAKLA KALIN DOSTLAR mrsparkle
kerem tebrik ederim daha iyileri rastgelsin inşallah. bizde kartal civarında dişli denemeleri yapıyoruz dragos civarında alanlar olmuş ama bize daha denk gelmedi cumartesi gecesi denedim aynı senin gibi vuruş aldık ama balığı malesef alamadık. kısmet inşallah bu yakınlarda başlarız almaya. bu maltepe dolgusu bu sene balığı çok etkiledi diye düşünüyorum. hayırlısı rastgelsin diyelim.
Güzel yorumlar için teşekkürler,Murat caddebostan sahilden 2 adet lüfer almayı başardık av raporlarımda paylaştım , ama balık çok nadir akşam 7 ve 9 arası 1 adet geliyor daha sonra tık bile olmuyor 3-4 gündür saat akşam 7 den gece 01 e kadar deniyoruz hep aynı saat hep 1 adet balık alınıyor şimdiye kadar 4 günde 4 balık çıktı malesef ama umutluyuz sanırım havaların etkisi var soğuklar başlarsa balıkda artar diye düşünüyorum .Bu arada maltepe dolgusu üzücü malesef balıkları etkilemiştir. Rast gelsin inşaallah iyi avlar dilerim
Balıklar çok güzel görünüyor kerem abi avlarının devamını dilerim bende cumartesi akşamı galata köprüsünden geçtim izmarit ve ispari alanlar vardı boylarıda gayet iriydi rasgelsin avlarınız daim olsun
Selam. Herkese Rastgele... Arkadaşlar yeni üyeyim, herkese bir Merhaba demek istedim. Genellikle kıyıdan (Galata köprüsü, Çatladıkapı ) avlanıyorum. Bun sene köprüde sağlam bir açılış yapamadık.Bir parça çingene palamutu aldım yaklaşık 2 hafta önce çapari ile.Devamı gelmedi.Ne palamut ne çinekop.Noolucak bizim bu halimiz? Yok mu köprüden hayır haberler verecek bir babayiğit banghead