Köprüköy için yardım!

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında TUNA tarafından paylaşıldı.

1. TUNA

TUNA Tuna Önder

Yarın (10.10.2011) arkadaşımla birlikte Kırıkkale-Köprüköye balık tutmaya gideceğiz. Sormak istediğim iki soru var:
    1-Bala yolu yapıldı mı?
    2-Yarın hava rüzgarlı olacak. Acaba bu durum avımızı olumsuz etkiler mi?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

2. eyeofnight

eyeofnight Nihat Furkan

En İyi Avı:
    Sudak 3.5 kilo civarı. Turna 52 cm
    Babama sordum devamlı o taraflara gittiği için bilir. Bala yolu yapılı zaten bişeyi yok dedi:)
    Rüzgar biraz sıkıntı olur uzun mesafe atamazsınız fakat arkanıza alırsanız rahat edersiniz. Şöyle bir durum daha var rüzgar varsa dalga da olur. Şahsi gözlemlerime dayanarak söylüyorum dalga olduğunda turna kolay kolay av vermez. Fakat bir koy bulursanız rüzgar da olsa şiddetli bir dalga olmaz ve verimli bir av yapma şansınız artar. Saygılar...

3. islex

islex serkan işlek

Favori Kamış:
    Lineaeffe Bıg Fısh 360cm
    Favori Makine:
    OKUMA LONBOW LBII-665
    En İyi Avı:
    Akbalık 1045 gr.
    raporu bekliyoruz :D

4. metegul

metegul METE

Favori Kamış:
    SHAKESPEARE UGLY STİK
    Favori Makine:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    TURNA 84 CM,
    dün oralardaydım su acayip yükselmiş. balık ürkmüş. 4-5 tane kalem kadar turnadan başka hiç bir şey yok. 4 kişilik ekip ilk defa boş döndük. raporunu sabırsızlıkla bekliyoruz

5. TUNA

TUNA Tuna Önder

Olumsuz hava şartları nedeniyle arkadaşımla beraber karar alıp avımızı cuma gününe erteledik. Yağmurdan ziyade havanın rüzgarlı olması fikrimizi değiştirdi. Zira şekerden yapılmadık, yağmur yağdı mı eriyip gitmeyiz ama rüzgarlı havada balık tutmanın hiç bir zevki olmuyor. Bir aksilik olmaz ise cuma günü akşamı rapurumu sizlerle paylaşacağım.