Senelerdir baliga giderim binlerce defa galatadan gecmisligim vardir,boyle bisey gormedim ALLAH akil versin ne diyeyim, resimleyen kardesimize tebrikler
Arkadaşlar çok alındım yazdığınız sözlere. Bu resimdeki benim. Takıma dipte iskorpitler dadanınca biraz yukarıda beklemek için böyle avlandım.
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :thumb:
Senin gibi akilli, fikirli bir arkadasimizin bu dedigine inanacagimizi mi sandin?!! Bu sensen, sen Aret degilsin. Birisi Aret'in uyelik hesabini calmis demektir.
hanzoya bak yaa bizim millet iki kiz gorse ne yapacagini sasirir derler de arkadan kayda deger bise de geçmemis
Yok, bence arkadan gecenlere degil onun gosterisi. Daha baska bir sey var aklinda ama nedir bilemedim. Dakikalarca inceledim tum resimleri, her ayrintiyi yorumlamaya calistim ama bulamadim. Allah askina niye cikmis oraya?!! Eglenceli ve ilginc paylasim icin tesekkurler...
yahu solda avlanan ufak bi kiz var onu kesiyo akli sira Ibrahim abi akli sira hava yapiyo buyuk balikçi ayagina yatmis neyin havasiysa artik o oyle
vallaha yüzü gozukmuyor Isa abi boy olarak uygun sanki heeee su varki Aret balikçiligi birakir... o köprüden olta sallamaz.....