arkadaşlar bende korella diye, sarı fosforlu 0.35 lik,300m ambalaj içinde bir misina arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.Gerçekten çok sağlam,3 yıdır kullanıyorum tuzlu suyuda gördü ama yinede hiç bozulmayok,sazan için bulunmaz bir misina sizlerede tavsiye ederim.
sheakspeare alpha arkadasım elimde fosforlu 0.35 100 metrelik sheakspeare alpha var fiyatı 2.5 tl adres izmir xxxxx av market hisarönü tel 0232 xxx xx xx
Ayhan abi öncelikle aramıza hoşgeldin.. Abi mesajında bazı bölümleri düzelttim bunun nedeni ise sitemizde reklam amaçlı yada reklam olabilecek spesifik adres ve telefon numaralarının verilmesinin uygun olmadığı..Umarım bizi anlayışla karşılarsınız Bu arada "Tanışalım" bölümünden bir konu açar kendinizi tanıtırsanız hem bizler hemde diğer üyelerimizle tanışmış olursunuz
arkadaşım aradığın misinadan bende var, kaç metre istersin, tarif ettiğinin tıpatıp aynısı, bende bu misinadan kullanıyorum , fakat büyük balık çekmek nasip olmadı
Nurullah bey, yeterki işin görülsün , önemli olan paylaşabilmek , bugün akşam Kızıldamlara sazan için gideceğim, gelirsen orada buluşuruz. iyi günler