Merhaba Arkadaşlar, Marmarada daha önce hiç rastlamadığım bir balık istavrit çaparime atladı. İnanılmaz çekiyordu dedim kesin lüfer veya levrek Meğerse mercanmıştı. Veya adını tam bilmiyorum küçükten büyüğe doğru lüfer familyası gibi bir adı olması lazım. İstavritte bol miktarda var bu aralar.
Tebrikler, mercanda çıkmaya başladı tek tük bir iki senedir çok şükür evet bira ufak gibiymiş, salabilseydin keşke.... balıklare teknedenmi, kıyıdanmı yoksa... kısmetin her daim bol olsun...!
Teşekkürler, evet kıyıdan. Hatta mercanı gören diğer arkadaşlar yemli deneme yapmak filan lazım dedi ama denk gelmiştir diye tahmin ediyorum çünkü sığ bir meraydı.
ünal tebrikler, sessizliğini bozdun. avların daim olsun, mercan konusundada gerçekten şans insanlar yemli atıyor tutamıyor sen çapari ile bile kandırıyorsun. avların daim ve bereketli olsun.
Ünal geç tebrik olacak hem görüşemedik hem av yapamadık borcum çoğaldıreeling Tebrik ederim kardeşim afiyetler olmuştur bile:thumb:
Tebrikler Ünal, süpriz mercan güzel bir haber, istavritlerde gayet güzel duruyor. Afiyet olsun, rastgele...
Ellerine sağlık daha güzellerine rasgelsin inşallah. Bu görüntüler balıkçılık adına güzel günlerin yakın olduğunu gösteriyor. Rasgele