iyi akşamlar taze bi rapor buakşam duyumlara göre bi avlakda acayib levrek yapıyo dendi bizde yem mamun alarak avlağa giddik negörelim birkac kişi isbendek alıyo ama yem kurt el oltası mera lağım ağzı balıkda istarvitten birazbüyük isbendek meranın aşırı pis olmasından dolayı balığında kücük olduğundan soğutum ve rapala sallayıp iri levrek tutarım umutuyla atceke başladım önümüzde kücük balıklar sürekli kacışıyodu ve dördüncü atışımda balığı aldım ben levrek beklergen o su üstünde zıplaya zıplaya kıyıya aldım ne göreyim 32cm lüfer neye niyet neye kısmet resim tlfda var arkadaş yükler sabah ezanla yine ordayım bakalım kısmete nevar busefer herkese iyi akşamlar
yalnız ben isbendek tutmadım lufer sabah yine lufer icin gideceğim isbendekler resmen lağımdan geliyo 3 4 mere ileri el oltası tek 4 numara ine bi ineye 3 adet kurt atıp 10 dk bir hemen hemen alıyolar mera vermiyorum katliyam olur o isbendekler büyür daha temiz yeregecer levrek olarak belki banada kısmet olur tutmak
hele bi büyüsün yalnız ben levrekde acemiyim busene inşlah takımlarını yabacağım spın kamiş vesaire beni uyku tutmadı şu lufer şansamı yoksa varmı devamı uğraşayım
Umarım levrek mi lüfer mi, lağım mı deniz mi paranoyalarından kurtulup güzel bir rapor okuyabiliriz. Ayrıca Türkçe kullanımına dikkat edersek daha kolay ve anlaşılır bir rapor haline de belki bir ihtimal gelebilir.
türkce öğretmenide cok uğraştı ama ben hep iki aldım inanın ben özen gösteriyorumda anca bukadar oluyo plerb t ler d gibi imlahataları oluyo
Hemşerim tebrikler, devamıda gelmiş sana artık karada değil, denizde ölüm yok,kısmetin hep senden yana olsun, birde öğrenmek isterim beyaz eşya tamiranen nerelerde belki lazım olabilir, Selam ve sevgilerimle, herzaman ...RASTGELE...
ismail kardeşim o dediğin avlagı bende biliyorum ama senin dediğin gibi söylemiyecem yoksa katliyam olur orda.bir arkadaşım telefon açtı söyledi murat abi 12 tene aldım ama çok iriydiler dedi.seninde dediğin gibi bilincsiz avlanmaktansa hiç avlanmamak daha iyidir bu yüzden balığın yeri sır gibi saklı kalsın.gün gelir o balıklar bize irileşmiş olarak geri döner.ismail kardeşim artık önümüzdeki haftadan itibaren bende cumartesive pazar tatilim avlak yerlerine gidersen haber verirsen sevinirim.bacanagım şabanada selamlarımı iletirsen sevinirim.kendine iyi bak hayırlı işlerhayırlı avlardiliyorum RAST GELE kardeşim.
Güzel Türkçemize sahip çıkalım başka neyimiz kaldı.. Dostum biraz bol kitap okumak gerekiyor bunu düzeltebilmen için.. Avlak yeri konusunda ketum olmanıza sevindim.Hele sitede yerinden sakın bahsetmeyin.. Sevgilerimle ve başarı dileklerimle...
Arkadaş da Disleksi olabilir. Eğer kelimeleri yanlış algılıyor ve kullanıyorsa. Bence verdiğim linkten kontrol edebilir ve konu uzmanı bir insan ile konuşabilir. Hemen yargılamamak lazım. Yok disleksi değilse biraz daha dikkat lütfen.
geçen hafta Yalova su ürünleri merkezindeydim bana söylenen körfeze 100,000 adet ispendek 100,000 adet karagöz bırakmışlar duyarlı balıkcı arkadaşlarıma ilerisi için bu sene levrekle ilgilenmiyelim teşekkürler