körfezden selam

Konu, 'Tanışalım' kısmında Sisyphos tarafından paylaşıldı.

1. Sisyphos

Sisyphos Cem

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    300gr çupra :)
    Merhaba
    Bi 10-15 sene önce körfezden ısparoz çekip kedilere veriyorduk :D. Bi kaç hafta önce tatile çıkarken balıkta tutsammı diip bi kasnak aldım. Tatilde balık tutmaya fırsatım olmadı ama çokda önemli değildi. İzmire dönünce körfezde en azından kasnağımı deneyim dedim. İşte hastalık burda başladı. İlk gün hiç tutamadım çünkü artık ekmeğe gelmiyorlar. Ertesi gün boru kurduyla 6 tane ısparoz çektim(eskiden olsa okadar vakitte bi kovayı ısparozla doldururdum.) Isparoz avlamaktan sıkılıp diğer balıklar nasıl tutuluyor diye google dan arayınca bu forumu buldum bi kaç gün takip ettikten sonra üye oldum. Evet İtiraf ediyorum Bende foruma yeni üye oldum :p
    Tabii kasnağın ardından ikinci olta, çanta ve hayatımda ilk defa marka iğne aldım (markası olduunu bile bilmiodum hastalık işte)
    Körfezde avlanan varsa ben yalı tarafındayım beklerim. Isparozdan başka balıklar avlayabileceğim günleride... :D

Son düzenleme: 16 Eylül 2010
  2. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Hoşgeldiniz, burada aradığınızdan fazlasını bulabileceğinizden şüpheniz olmasın, keyifli paylaşımlar. :)

3. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Haydi rastgele bakalım. Güzel bir hastalık. Lakin, ben sigara kullanmadığım için, kıyıda olta sallarken, sigara içenlerden rahatsız oluyorum. O güzelim deniz ve yosun kokusunu , bol oksijeni hissetmek varken , bana hoş gelmiyor. Zevk alana allah selamet versin.

4. Sisyphos

Sisyphos Cem

Favori Kamış:
    el oltası
    En İyi Avı:
    300gr çupra :)
    eywallah
    balık tutarken unutuom sigara içtiğimi normalde günde 2 paket içerken 4 saatlik avda 2 tane içitim oda istemişimdir heralde die... Balıkla sigarayı da bırakıcam inşalla.

5. canzola

canzola Big Game Hunter

Favori Kamış:
    Shakespeare Ugly Stik Big Water XH
    Favori Makine:
    Daiwa Saltist
    Aramıza hoş geldiniz.

6. enis59

enis59 enis

Favori Kamış:
    shimano catana 2.70 mh, shimano catana ax te surf 400 mormora
    Favori Makine: