Merhaba Bi 10-15 sene önce körfezden ısparoz çekip kedilere veriyorduk . Bi kaç hafta önce tatile çıkarken balıkta tutsammı diip bi kasnak aldım. Tatilde balık tutmaya fırsatım olmadı ama çokda önemli değildi. İzmire dönünce körfezde en azından kasnağımı deneyim dedim. İşte hastalık burda başladı. İlk gün hiç tutamadım çünkü artık ekmeğe gelmiyorlar. Ertesi gün boru kurduyla 6 tane ısparoz çektim(eskiden olsa okadar vakitte bi kovayı ısparozla doldururdum.) Isparoz avlamaktan sıkılıp diğer balıklar nasıl tutuluyor diye google dan arayınca bu forumu buldum bi kaç gün takip ettikten sonra üye oldum. Evet İtiraf ediyorum Bende foruma yeni üye oldum Tabii kasnağın ardından ikinci olta, çanta ve hayatımda ilk defa marka iğne aldım (markası olduunu bile bilmiodum hastalık işte) Körfezde avlanan varsa ben yalı tarafındayım beklerim. Isparozdan başka balıklar avlayabileceğim günleride...
Hoşgeldiniz, burada aradığınızdan fazlasını bulabileceğinizden şüpheniz olmasın, keyifli paylaşımlar.
Haydi rastgele bakalım. Güzel bir hastalık. Lakin, ben sigara kullanmadığım için, kıyıda olta sallarken, sigara içenlerden rahatsız oluyorum. O güzelim deniz ve yosun kokusunu , bol oksijeni hissetmek varken , bana hoş gelmiyor. Zevk alana allah selamet versin.
eywallah balık tutarken unutuom sigara içtiğimi normalde günde 2 paket içerken 4 saatlik avda 2 tane içitim oda istemişimdir heralde die... Balıkla sigarayı da bırakıcam inşalla.