24 Nisan Sabahı sevgili Dostum Kemal'in aramasıyla yeni bir av organizasyonu yaptık.Bu avımızı ikimizinde çok sevdiği sevgili dostumuz Kabil'ide yanımıza alarak gerçekleştirdik.Sabahtan herzamanki yemimiz olan borukurdu siparişleri verildi,takımlar gözden geçirildi ,yeni birkaç beden bağlandı,yiyecek ve içecek hazırlıklarıda yapıldıktan sonra saat 17 sularında yola çıktık,herzamanki gibi gece avı yapacaktık ,gece avları zaman sıkıntısı ve işlerimizden dolayı yapabildiğimiz tek av yöntemi, avlamaktan zevk ,yemekten büyük lezzet aldığımız,mırmır ve çupra hedefimizdeydi. Saat 18.30 suları botumuzla girebileceğimiz sahile varmıştık,denizde adeta yaprak kımıldamıyor,koca bir gölü andırıyordu,bu hava tahminleriyle örtüşen bir durumdu.Tüm malzemeleri yükleyip avlak yerine vardığımızda saat 19 gibiydi. Bot tonoza alındı,oltalar büyük umut ve hayallerle suya atıldı,ve beklenmeye başlandı ,genelde av akşam ezanının okunmasına yakın başlar güneş doğana kadar aralıklarla devam ederdi.Biz gene öyle olur diye umuyorduk ,güneş battı ve sevgili dostumuz Kemal ilk balığını aldı,arkası gelecek diye beklerken saatler geçmiş hiçbirimizin oltasında bir hareket yoktu.Hava kararınca isparoz, hanos,gibi yem hırsızlarıda ortadan kaybolmuştu,atılan oltalardaki yemler olduğu gibi duruyordu,bu iyiye işaretti ama bir türlü peşinden onca yol geldiğimiz balıkların vuruşu ortada yoktu. Bunu denizin adeta bir göl gibi durgun olmasına ve denizin yüzeyinde ve tabanında iki farklı yönde akıntının olmasına yorduk, bir ara kendi içimizde burada durmakta fazla ısrar etmeyelim diye düşünsekte ,çevremizdeki diğer avlanan bot ve teknelerin durmadan yer değiştirmeleri bizi hiçbir yerde balığın olmadığı biraz daha sabredip beklememiz gerektiği kanısına vardırdı ,gerçi 3 saatten fazlada burada bekliyorduk. Sonra ne mi oldu ? Koruk helva oldu... Buyrun..... Dostlarım, Kemal ve Kabil Bu Kemal'in tuttuğu balık Kabil'in kısmetine gelen,bu midyeler balığın neden burayı tercih ettiğini gösteriyor.. Buda benim nasipim ,yanımıza ellerimizi silmek için bez almayı unutmuşuz,kötü görüntülerden dolayı kusura bakmayın Sabrettik ,artık güneş doğuyor Helvamız hazır artık,haftanın üzerimizdeki tüm sıkıntılarını balık avlarken denize bıraktık,hepinize böyle keyifli güzel avlar dilerim
süper arkadaşlar tebrik ederim hepinizi o güzelliği paylaşmak isterdim bütün avcı arkadaşlara böyle güzellikler dilerim
Hüseyin abi seni başta olmak üzere, tüm ekibi tebrik ederim.. çok güzel bir gün yaşamışsınız, sanırım mırmır ve çipura ağırlıkta, hiç karagöz sargos felan çıkmaması ilginç, acaba hiç denk gelmedi mi?
Tebrikler, güzel av olmuş. Deniz kenarında oturmak varmış. Bu rapordan sonra kesin karar verdim, üniversite seçiminde denize kıyısı olan bir ilimizi seçeceğim (Ege taraflarından).