neredeyse 15günden beri balık avına hasret kalmıştım dün gittiğim avlakta tek mırmırla avı sonlandırmış bugünde başka bir avlakta şansımı deneyecektim sabah iş çıkışı soluğu avlakta aldım yemler takılıp beklemeye başladım ilk 1saat tık yok oltanın birini toplayıp 30-40metre mesafedeki iskeleye geçip beklemeye başladım gözümde bir yandan diğer oltalardaydı bi ara yem tazeleyip kamışı attığımda diğer kamışın suya düşmüş olduğunu gördüm rüzgarın düşürmesi imkansızdı koşarak gittiğimde kamışın ucundaki ağırlık belli oluyordu yorulmuş olan karagöz pek mücadele etmeden kendini karada buldu kamışlardan ayrılmaya gelmez deyip diğer kamışıda eski yerine sabitleyip beklemeye başladım ardan yarım saat geçmiştiki kamış hafif eğilince başladım ikinci vuruşu beklemeye bir anda kamışın yine yerinden fırlamasıyla başladım çekmeye gelen yine güzel bir karagözdü artık sıcak bastırmaya başlamış gözler ara ara kapanmaya başlamıştıki askeriye kampında biri jet sky le gösteri yapmaya çevresine hava atmaya başlamış bende söylenmeye başlamıştım adam gibi sür şunu diye bir anda dengesini kaybetip suya düşmesi bir oldu 5 dakika kadar jet sky ulaşmak için yüzsede akıntıyla sürüklenen sky yetişemiyordu yorulmuş olacakki başladı bağırmaya ama sesini kimseye duyuramıyordu koşarak iskeleye koşup başladım avazım çıktığı kadar bağırmaya yardım edin adam boğuluyor diye hemen bir kayık kaldırıp adamı kıyıya çıkardılar ve gelen ambulansla hastaneye kaldırdılar benimde canım sıkılmış moralim bozulmuş vaziyette oltaları toplayıp eve döndüm internetten baktığımda adamın ölmüş olduğunu öğrendim hayat böyle işte bir varmışla başlar bir yokmuşla son bulur ölen şahısın ailesine ALLAH sabır versin mekanı cennet olsun [URL=http://yukleresim
Güzel abim , allah ölene rahmet kalanlarına başsağlığı versin. telefonda sesindeki ton yorgunluk değilmiş şimdi anladım.. avın içinde tebrikler.. o kötü olay olmasaymış keşke..
insanın gözünün önünde olunca baya etkileniyor be yücel biraz kestireyim dinleneyim dedim ama nafile uyku tutmadı kafa dağıtmak için bari rapor açayım dedim
Sevgili Mustafa bu haberi int. kurcalarken okudum.. haklısın kötü bir deneyim.. hayat bu birileri gidiyor başka birileri geliyor..
Son 2 haftada bizim barajda da 2 kişi boğuldu balıkçıların gözü önünde çok acı bir olay Balıklar güzelmiş Dayı,yenisine rastgele
http://haber.gazetevatan.com/jet-ski-faciasi/392069/7/Yasam bu haber galiba okumustum bu haberi sen yazınca aklıma geldi acaba bumudiye galiba bu arkadas vefat eden allah rahmet eylesin.
Bozma moralini dostum hayatın gerçeği ölüm de var.balıkları göremedimbenimbilgsayarda bişey var bende bugün ahmet kabakla erdeğe gittim motorun pervanesini taktık bir sürüde zargana tuttum ipekle çok zevkliydi zargana başlamış hemde iri haberin olsun
Mavi enginliklere dönüşüne pek sevindim. Bir çift yakışıklı karagöz ile yeniden hasret gidermişsin sevgili Dayım, güzel gönlünce daim olsun inşallah. O merada günü aynen yaşadım, bir sağa gittim, bir sola. Dut ağacının dibinde gölgelendim bir süre. O yokuşu ıhlaya tıslaya tırmandım yeniden. Özlediğimi hissettim Pehlivan'la, Aslıhan'la, Murat'la ve tabi ki gözümün nuru yeğenim Erdemim. Çok teşekkürler azizim, Rabbim seni ve sevdiklerini esirgesin.
Balıklar güzel, durum kötü. İnsan böyle şeylere şahit olduktan sonra toparlaması biraz zaman alıyor. Rahmetli'nin de belinin kırılmış olduğunu yazmış gazeteler. Boğulmaktan ziyade bu doğrultuda bir ölüm olmuş sanırım. Sevdiklerine sabır dilemekten başka ne gelir elden...
Balıklar için tebrikler hemşehrim,vefat eden arkadaşada yüce Allah rahmet eylesin ,tabi bu gibi üzücü olaylara şahit olmakta üzücü, fakat şunuda unutmayalımki ölümde yaşam kadar gerçek ve kaçınılmaz
Abi güzel bir gün olacakmış ama ne yapacaksın hayat böyle devam ediyor işte. Bu arada benim kamıştan bir haber varmı
Mustafa abi gazeteden okudum bende bu haberi, Allah Rahmet Eylesin.. bir insanın son anlarına şahit olmak, kurtarmak için çırpınmak gerçekten insanı yaralıyor.
Şu üzücü durum olmasa aslında güzel bir av hikayesi olacakmış ama.. KADER... Benim de en çok korktuğum, gitmiş olduğum göletlerde bir çok insanın yapmış olduğu bir hata. Oltaları bir şekilde zemine takılıyor ve yüzme bilmemelerine (bilseler bile baraj ve göletler tehlikelidir) rağmen oltalarını kurtarmak için suya giriyorlar :\ Resmen soğuk terler döküyorum. Allah hepimize kazasız belasızi tadında avlar nasip etsin.
Ben de bugün mesaide gazete okurken öğrendim olayı.Gerçekten üzücü Allah yakınlarına sabır versin.Olayın tam da gözünün önünde olması moral bozucu abi..Ne diyelim kalanların başı sağolsun...
sevgili mustafa gördün manzara seni etkilemiş ama hayat bu yaşam devam ediyor (yüce yaratıcının ilahi adaleti) bayramda erdek de olacağız işallah tanışır güzel avlar yaparız ne dersin.
gerçekten üzücü bir olaydı benim için keşke yaşasaydıda çabalarım boşa gitmeseydi vicdanende rahatlasaydım en zor olanda insanın bir acizlik içinde eli kolu bağlı bir şekilde olayı seyretmesi elden birşey gelmemesi ama herşeye rağmen yinede hayat devam ediyor
neden olmasın ali abi gelmene yakın özelden tlf numaranı gönder haberleşiriz vardiyamda musait olursa beraber av yaparız