Bu sabah saat 7 de başlayan avımı 12 de gelen bir telefon üzerine sonlandırmak zorunda kalarak hedefim olan 100 parçaya ulaşamayarak 54 parçada kaldım,darısı sizlerin başına herkese rastgelsin...
54 adet=4.6kg 4600/54=85....gram adet.....limit sorununu sormayacağım hasanım...balık tutmak çoook zevk ve adrenalin yüklü bir iş ben tam 51. yılındayım ama .....işte yani....anla.....keyfin bol aklın yerinde olsun evlat..............sevgilerimle.......not;kimse ama hiç kimse bana lütfen bu konuda akıl vermesin önce bir 50 yıl devirin sonra konuşalım.....
abim eh iste Biz burda lufer avladik demedikki...ha ekim aylarinda onu da layikyla yaptik 43 cm luferleri kandirmasini da bildik...suan cinekop sarikanat sezonu oldugu icin malzeme bu yapcak bisi yyok yasimiz kurtarmadgi icin de sizinle tartismaua hakkimiz yok
Derede atcek yapmiyoruz bogazdan bahsediyoruz.Bu yuzden merak etmeyin bu rakami kimse kolay kolay aklindan gecirmez.iyi aksamlar...
hasan tebrik ederim, bunlarda adet limiti varmı bilimyorum ama herzaman böyle balık olmuyor, uzun süredir boğazda av yapan biri olarak, boğazda balık olsa bile çevre şartlarının verdiği olumsuzluklarla saatte tapala ile saatte 15 taneyi geçmez, hasan tebrik ederim rastgelsin.
Yasal olarak 20 cm boy ve toplam 5 kg limiti var. ==- Kendini başka bir seviyede görüp "Zaten kaç kişi 100'ü hedefler ki? O yüzden sıkıntı yok." kafasına direkt olarak bir şey denmez zaten de... Facebook'tan falan da görebildiğimiz kadarıyla, boyca ideal olmayan ama bugünlerde Boğaz'da bol olan lüfer ailesini bohçalayan bu ve bunun gibi zihniyetlerin yanlış olduğunu vurgulamak burayı okuyan ve av bilincine sahip olmayan insanlar(bilhassa yaşça küçükler) için önemli bir hatırlatma olabilir.
Tesekkurler hakan...dedigin bogazda yogun balik olsa hatta etrafinda seni rahatsiz edecek kimse de olmazsa her atisinda da balkk alsan ve hic mola vermeden devam etsen...simdi bir hesap yapalim her atis cekisin baligi kovaya koyman elini temizleyip tekrar atis pozisyonuna gecmen minimum 6 dakika.1saatte alacagin balik da en fazla 10 tane.Hesabinn gerisini bu limitci arkadaaslar tamamlasin...hastasiyim bu limitcilerin...
merhaba öncelikle elinize sağlık dün bende boğazda 7:30 dab 12 ye kadar 7 parça aldım biz limitlere uymaya çalışıyoruz.dün benim kızdığım bir nokta var bizim limitlerden çok devletin bunların önüne geçmesi lazım bence tarabya da bizim mekanı bilenler vardır dün orada kıyıdan en fazla 20 metre önümüzde gırgır ağ attı ve resmen balığı boğdu sahil güvenliği aradık denen cevap şu biz görüyoruz orası avlanabilir seviyede kıyıdan 20 metre açık nasıl 24 metre olabiliyor ben bunu anlayamıyorum demek ki bu işte bir 3 kağıt var.aklıma çok kötü şeyler söylemek geliyor ama dilimin ucundan geri dönüyor neyse
Bu konuda asıl denetlenmesi gerekenler ticari balıkçılardır.Onlar yasaklara uymadığı sürece senin benim tuttuğumuz 3-5 kg balıkla deniz kurumaz.Biz sadece balığı tutuyoruz onlar ise deniz dibini kazıyarak yavru,yumurta ve balıkların besin maddeleri olan midye vs. yok ediyorlar.Bizim dikkat etmemiz gerekn en önemli husus balık boyudur.Limit altı tutmayıp o balığın en az bir sefer yumurtlamasına fırsat verirsek sorun yok yoksa kim boğazda 5kg balığı geçecek yada geçse kaç sefer geçer.Tek bir trol teknesi bütün sahilin tuttuğunun kat ve kat fazlasını tek seferde çevirip alıyor.O yüzden burda limitleri aşmışsın şöyle olmuş böyle olmuş muhabbetlerine sadece gülüyorum...
tebrikler...artık bakarak hasret gideriyoruz bizdeokuma raw 2 55'i soracam sana.nasıl tavsiye edermisin? hafif baya. kuvvetli midir at Çek'te?
Teşekkür ederim.Bende raw2 65 vardı oldukça iyi fakat misina rulmanını her avdan sonra yağlaman gerekiyor.55i kullanan biri var o da memnun...Bana sorarsan 65i al derim