Kovalı Barajı

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında aslan_kral tarafından paylaşıldı.

1. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Kayseri ve çevresinde avlak sıkıntısından dolayı avdan soğuyan insanların varlığının azımsanmayacak derecede olduğunu biliyorum...Ağcılarla mücadelede yeterli koordineyi sağlayamadığımız için ağcılar bizi yendiler ne yazık...Evet neredeyse tüm barajlarımız ağlarla çevrildi...
    Hafta sonu keşif amaçlı Kayseri-Yeşilhisar hudutları içerisinde dündarlı çayı üzerinde kurulu Kovalı barajında bulundum...Gördüğüm manzara karşısında şoke oldum desem yeridir...Deniz mavisi tadında berrakmı berrak bir su...Göl hacmi 25.10 hm3 ve göl alanı 1.67 km2...Pazar günü olmasına rağmen oldukça tenhaydı koca barajda 3-4 balıkçı vardı...
    Resim bilerek çekmedim birilerinin dikkatini çekmek istemedim...Oraya gerçekten doğa için eğlenmek için güzelliği görmek için gitmek isteyen insanların gitmesini istedim...
    Evet emeksiz yemek olmaz...Kovalı barajı korumacı avcıları bekliyor...Hangi balık çıkıyor diye sormayın söylemem :D :D :D

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Kubilay hassasiyetiniz için teşekkürler. Yalnız,resim yayınlamasanız da, isim vermeniz ve "koşun, gelin, durmayın" anlamındaki çağrınız da, yine aynı kapıya çıkmıyor mu? Ben mi yanlış anladım?:confused:

Eğer böyle ise, konun kaldırılmasını talep ediyorum. :rolleyes:

.

Son düzenleme: 23 Haziran 2009
  3. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Yok yanlış anlamışınız...İsimi bilerek ve isteyerek verdim gerçekten korumacı avcıları oraya yönlendirmek için.Çünkü milletin ağcılardan bıktığını biliyorum...Ağsız bir yerler bulmak istiyor millet...Ben ağsız bir yer buldum...Korumacı avcıları da oraya yönlendirdim...
    Resim koysam bugün atlar giderler resim koymadım merak etsinler ve zahmet edip gidebilenler hem manzaranın hem balığın tadına varsın istedim...

4. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yer ismi Kovalı Barajı ise, siz hiç merak etmeyin, sizin korumacı avcılarınızdan daha hızlı bir şekilde bölgeye intikal ederim ve ağımı her tarafına atarım. Hatta ağlarımla beraber şu an yola çıktım bile.İstikamet "Kayseri-Yeşilhisar hudutları içerisinde dündarlı çayı üzerinde kurulu Kovalı barajı" :eek: :rolleyes:

Çok teşekkür ederim sevgili dostum, sizler korumaya devam edin.;)

Yahu şu yaşlılık ne berbat şey. Durduk yerde adamı anlamamazlık krizlerine sokuyor.:eek: :eek:
    .

Son düzenleme: 23 Haziran 2009
  5. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Ağcılar garanti görmedikleri yere kesinlikle gitmezler...Ağcıların bir özelliği her zaman balığın çıkacağı bölgelere gitmeleri kısaca garantiyi tercih etmeleri...Dikkat ederseniz bölgedeki balık popilasyonu ve balık türleri hakkında bilgi vermedim...

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Demek öyle, vazgeçtim oraya gitmiyorum. Ağ atmamam gereken bir yermiş meğer. :confused:

Sağol, fazladan yol katetmekten beni kurtardın. :D :rolleyes: :D

Kovalı hariç, başka yerler bulayım.;)

7. aslan_kral

aslan_kral Kubilay

Kovalıya ailece pikniğe gideceksin tutarsan bir iki balık tutacaksın o da zevkin olacak...