amcamın anlattıgı bir olayı size anlatacağım: bir haftasonu amcam sarayburnu na gitmiş. tam burunda dalganın taşlara çarptığı yerde istavrit sürüsü görmüşler ve arkadaşı kovayı daldırmış ve tam 2 kova istavrit almışlar hemen orada pişirmişler yoldan geçenlere bile dağıtmışlar keşke bende orda olsaydım
Sevgili Halil daha çok hikayeler dinleyeceksin avcılık bu diyeceğim ama kova ile yapılan bu uygulama avcılı da sayılmazki
Sevgili Halil , yaşın a baktıgımda çok genç biri olarak görüyorum seni..heycanlısın , dinamiksin, atılgansın ,bir şeyler yapmak ister gibisin.. dilerim , enerjin tükenmesin.. Bilirsin insanoğlu , yaşantısı boyunca bir sürü şeylerle ugraşır , temel yaşam davranışlardan tut hobilere kadar , ancak şu varki yapılan he şeyin bir usulü , vardır. Geçmişte olan biten ileride olacaklar için bir derstir , senin için bu anlattıgın olay Hoş bir anı olarak kalsın.. lakin sen balıgı olta ile tut.. Derslerinde başarı ve bol şans...dilerim
@trexism amcamın yalan söylediğine rastlamadım şu ana kadar. @takımcı doğru pek avcılık değil ama bilmem orda tutmuşlar caddeden gelen geçen herkes nasibini almış. @mufi tavsiyeleriniz için teşekkürler. o oltanın zilinin çalmasının verdiği zevki hiçbir şey veremez zaten