Arkadaşlar Yazı Başka Kışı Başka Güzel Köyüm Umarım Beğenirsiniz.Ayrıca bu Irmakta Tatlı Su Kefali(Kasna) ve Alabalık çiftliklerinden Kaçan Alabalıklar bulumaktadır.Orası Benim İçin Cennetten Bir Köşedir.Umarım sizlerde Beğenirsiniz.. 1- Uploaded with ImageShack.us 2- Uploaded with ImageShack.us 3- Uploaded with ImageShack.us 4- Uploaded with ImageShack.us
Hakikaten çok güzel bir yer. Diyorum ya, bizim memleketimiz cennet gibi yerlere sahip aslında. Siz de şanslı olanlardansınız. Paylaşım için teşekkürler ve keyifli paylaşımlar.
Memleketimizin her yanı ayrı bir cennet daglar dereler kıymetini bilmemiz lazım büyükleri unutmayıp ziyaret etmet lazım onlar oraların bekçileri zira sagolasın mesut kardeş köyün çok güzel kal saglıcakla.
Mesut kardesim, ben tatlı suyu sevmememe ragmen ,dogayı ve suyu o sekilde pırıl pırıl gorunce imrendim inan. Oltalarını at akarsuya, kamıslarınıda saglamca daya dayanaklara, sonra da gec kardesim legenin basına; yogur cig kofteni. İSOTU da benden olsun. Tevfik
Teşekkürler abi anlatıkların gerçekten hoş ama en güzeli bence o suyun sesi ben o sesi hiç birşeye değişmem, Mesajın için teşekkür ederim..
Resimlere bakınca Göksu'yu anımsattı bana. Manzara gerçekten güzel. Böyle yerlere her zaman özlem duymuşumdur.
Hemşerim burası yanılmıyorsam feke tarafları. Geçen yıl gitme fırsatım olmuştu. Gerçekten el değmemiş güzel yerler var. Böyle bir yerde köyün olduğu için şanslısın.