Bu hafta bir is icin Türkiye'ye geldim. Manavgat cayi boyunca tekne gezisi yaparken asagidaki linkte görüntüledigim kareyle karsilastim Cok ama cok hosuma gitti. Keske balikcisini da otururken görüntüleyebilseydim. Kimbilir belki icimizden biridir oraya oturup balik tutan Tamamen gercek üstü bir kare oldu Yüzümde olusturdugu tebessümü sizinle de paylasmak istedim.. Memleketimi cok seviyorum.. Hepinize gurbetten selamlar, sevgiler.. http://www.uccrow.com/index.php?option=com_content&view=article&id=118&Itemid=110
Muhteşemmiş gerçekten, iyi yakalamışsınız tebrikler Arkadaşlarla yaptığımız avlar için üçlüsünü düşünmeye başladım bile, büyük keyif olacaktır. Bizler de size ve gurbette yaşayan tüm dostlarımıza kucak dolusu sevgi ve selamlarımızı yolluyoruz.
Uğur tebrikler, sen bizimkilere bakma hangi konuya girsek sohbet köşesi oluyor. Demek bahsi geçen benim koltuk buymuş
Sen bizimkilere bakma, hangi konuya girseler konu sohbet köşesi oluyor. Uğurcan, tebrik ederim kardeşim. Demek, bahsi geçen koltuğun buymuş. Ee, beğenmedin mi İsmail?
Saltanat koltuğu abi beğenilmezmi, yanlız Süleyman Demirelin haberi olmasın , yoksa o koltuğuda işgal eder .