kralyet istavritleri :D

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında rockchy tarafından paylaşıldı.

1. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    tarih temmuzun 25 i sabahın köründen beri sırf boğazda balık tutmak için bütün işlerimi bitirmeye çalışmaktan bitmiş bi durumdaydım ama o boğazda balık keyfi için değdi saat 4 te ancak evden çıkabildim yanımda yine halit vardı :D giderken ona bide kamış ve makine ve birerde çapari aldık kurşunlarıda unutmamak lazım nese otobüsü bul bin git saat oldu 6
    6 buçuğa kadar aldığımız kalın çaparileri salladık baktım bişe yok halite yan tarafta satılan ince çaparilerden almasını söyledim gitti aldı taktık ve takım suda mekan üsküdar iskelesindeki motorlardan birinin arkası kıyıdan atmaya kalksak ne bu kadar balık tutabilirdik nede sağlam takım kalırdı halit hayatında oltayla ilk defa boğaza geldiği için o akıntıda takım flan kalmazdı ikimizinde nese birer ikişer bazen üçer balıkları aldık iğnemiz küçük gelmiş olmalıki boyu aşağı yukarı 20 cm olan istavritler ki ben onlara kralyet istavritleri diyorum hemen düşüyodu iğneden saat 9 buçuk olana kadar topladık balıkları poşette 3 kilo belkide 3 buçuk kilo istavrit vardı ama ikimizinde kafasına bişe takıldı acaba kıyıdan atıp çekmek yerine motorun arkasından takımı salıp oynatmak amatör balıkçılığa aykırı bişeymi halit bana bunu sorduğunda hayır saçmalama falan dedim ama benimde içime kurt düşmedi diğil

Son düzenleme: 26 Temmuz 2008
  2. iha

iha Halit

Valla ne gündü anlayamadım.Daha balık merakının başladığı ilk hafta içinde boğaza gidiyoruz.Bendeki de akıl.Neyse furkanıda kandırdım gitti.Yolada kuşkuduymadım değil.Dedim ya ilk defa boğaza gidiyorum diye.Ya boş dönersek.Her bunu sölylediğimde cevap kesin ve sert oluyordu kankamdan.SAÇMALAMA.Neyse dediği gibi 4 te çıktık yola bizim ki otobüs durağını karıştırdı.Bende bin küfür bin isyan neyse bulduk sonunda.Gitti üsküdar iskeleye.İlk yerimize giderken kovulduk sonra başka bir yer bulduk.Küçükyalıdayken aldığımız çapari kalın geldi.Millet balıkları çekiyo biz boş çekiyoruz.Neyse biraz tuzlu olsada (2,5 ytl) ince çapari aldık.başladık 6,30 gibi indir kaldıra ilk önceleri biraz zorlandım ama sonra işi kaptım.Orada bulunduğumuz 3 saatte 2 yada 3 kere boş çektim oda anlayamadığımdan.gün sonunda 2,5 3 kilo balıkla dönmenin mutluluğu bambaşka.İnşallah bugünde böylesine bol bir gün olur.

3. CoNTRoLLeR

CoNTRoLLeR Bekir K.

Favori Kamış:
    Linea Effe OYSTER CAST 4.20 mt. SURF kamış ve 60 lık 4 bilyeli noname makina.
    En İyi Avı:
    Balıkavı.net
    Maşallah kardeşlerim götürmüşsünüz 3 kilo balığı afiyet şeker olsun :D

Şu tekne arkasından oltayı indir kaldır olayına gelince tamamıyla yasal bir şey, kafanıza takmayın, bol avlı günler dilerim ;)

4. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    eyvallah bekir abi dünde halit ben ve mert diye bi arkadaş serkan abilyle buluştuk üsküdarda geçtik yine mekana ( motor arkası ) başladık birer birer toplamaya bi ara motor değiştirdik çok rüzgar ve akıntı başladı ne balığın vurduğu anlaşılıodu nede takımlar takımı önümüzde toplayabilioduk nese biz geldiğimiz yere dönmeyelimde onun bi yanındakine geçelim dedik orası daha boştu mertle kovulduk ilk teknemize döndük birer tane alıoduk almıoduk serkan abide açılmıştı iyice balık tuttuğunu anladı günün sonunda bizim tuttuklarımız onunkiler yanında larva kalıyodu denizde büyük istavrit bırakmadı üstüne bide çapariyle izmarit aldı şansının doruklarına ulaştığı bi gündü serkan abinin sonuçta 4 kişi 3 buçuk 4 kilo balık yakaladık güzel ve zorlu bi gündü