dün gece 75 gr lık kurşunla bile gopez yakaladım. kurşun suyun dibine inmeden yemeye başlıyorlar. çoook acıkmışlar galiba...
İzmirde kıyıdan balık avı yapacaksanız biraz şehir dışına çıkmayı denemelisiniz . Karşıyaka ' da oturduğunuz için söylüyorum ; Aliağa ve ilerisi daha tatmin edici sonuçlar verir . Bizim taraf yani Göztepe tarafı için ise ; Güzelbahçe ve ilerisi hatta mümkünse Çeşme yarımadasının güney tarafları örnek ; demircili ,zeytineli vs vs..
fırsat buldukça yenifoça çakmaklıdan çıkıyoruz nemrut limanı civarların da avlanıyoruz. geçen hafta karaburun yeniliman ve mordağan tarafında avlandık hem gezi hem balık gibisine kıyıdan doğru düzgün bir şey bulamadık..tek bu işten kaarımız yeni limana gelen bir büyük balıkçı teknesinden 1 kasa 9 adet oldukça iri palamut aldık 40tl kasasıydı. burada aynı palamut 30.. 35 tl...
vallahi kardeş ben de batuhanın dediği gibi nikah sarayı yanında avlanıyorum ve tuttuğum balıkları pişirik yiyiyorum. bana sorarsan deniz temiz buradan vatoz bile çıkıyor bunun yanında mırmırı lidakisi çipurası neyse balıklarda ne koku ne başka bir şey gideri var....