ksk bostanlı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında tayfunksk tarafından paylaşıldı.

1. tayfunksk

tayfunksk tayfun

En İyi Avı:
    dülger balığı
    dün gece 75 gr lık kurşunla bile gopez yakaladım. kurşun suyun dibine inmeden yemeye başlıyorlar. çoook acıkmışlar galiba...

2. ilkerjim

ilkerjim iLKeR

Favori Kamış:
    Okuma VS ystem Spin.
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    2,1 Kg Çipura
    Deymez orada av yapmaya kardes hep goruyorum yakaliyorlar ama yenmedikten sonra ne fayda.

3. greenpiiz

greenpiiz ibrahim

Favori Kamış:
    Mitchell Premier
    Favori Makine:
    Okuma Marshall
    En İyi Avı:
    15.460KG Trança
    İzmirde kıyıdan balık avı yapacaksanız biraz şehir dışına çıkmayı denemelisiniz . Karşıyaka ' da oturduğunuz için söylüyorum ; Aliağa ve ilerisi daha tatmin edici sonuçlar verir . Bizim taraf yani Göztepe tarafı için ise ; Güzelbahçe ve ilerisi hatta mümkünse Çeşme yarımadasının güney tarafları örnek ; demircili ,zeytineli vs vs..

4. batuksk

batuksk batuhan

Favori Kamış:
    remıxon
    ben de sureklı avlanıyorum nıkah sarayının oaralarda yeniyor yanı bır sıkıntı yok

5. tayfunksk

tayfunksk tayfun

En İyi Avı:
    dülger balığı
    fırsat buldukça yenifoça çakmaklıdan çıkıyoruz nemrut limanı civarların da avlanıyoruz. geçen hafta karaburun yeniliman ve mordağan tarafında avlandık hem gezi hem balık gibisine kıyıdan doğru düzgün bir şey bulamadık..tek bu işten kaarımız yeni limana gelen bir büyük balıkçı teknesinden 1 kasa 9 adet oldukça iri palamut aldık 40tl kasasıydı. burada aynı palamut 30.. 35 tl...

6. ASSOS 17

ASSOS 17 SINAN GURLER

Favori Kamış:
    muhtelif kamislar ama el oltasi ile levrek rakipsiz.
    En İyi Avı:
    Levrek 3.600gr.
    karsıyaka nın balıklarıda yenmez.Denızıde cok pıs.

7. tayfunksk

tayfunksk tayfun

En İyi Avı:
    dülger balığı
    vallahi kardeş ben de batuhanın dediği gibi nikah sarayı yanında avlanıyorum ve tuttuğum balıkları pişirik yiyiyorum. bana sorarsan deniz temiz buradan vatoz bile çıkıyor bunun yanında mırmırı lidakisi çipurası neyse balıklarda ne koku ne başka bir şey gideri var....