iyi akşamlar herkese benim küçük bir düşüncem var kız arkadaşımla birlikte birsandal krialıyım bogazda açılmak istiyoruz bogazda mangalda balık ve bikaç duble birşeyler içmek istiyoruz bu konu hakkında bana yardımcı olcak arkadaşları yada böyle tanıdıkları sandalcılar varsa yardımcı olursa sevinirim
merhaba, bence bu fikirden sen vazgeç. Boğazda sandalla açılmak başlı başına bir risktir zaten . Sonra zehir olur küçük sürprizin . Hele birde mangal ve rakı .. sandalda bu dediklerin zaten olmaz , hele ki boğazda hiç olmaz.
+1 :thumb: aynen katılıyorum Özkan abiye, cidden çok riskli olur boğaza sandalla açılmak ve mangal yapıp birşeyler içmek... Keyif yapıcaz derken zor durumda kalabilirsiniz... Sandal yerine bir kaptanla anlaşıp ortaboy bir tekneyle açılıp bu dediklerinizi yapabilirsiniz belki ama biraz tuzluya patlar bu da
İki kişininde bildiği sır değildir !! :laughing: bunu söylemeden geçemedim konu sahibi kusura bakmasın
Şehir hatları vapuruna bin bütün boğazı gez. Bak, kendini tanıştırmadan böyle alakasız soruya yine de cevaplar verildi. Şanslısın.