Dün bu fotografi Münih Hayvanatbahcesi'nin akvaryumunda cektim. Bu mercan baligini daha önce de karelemistim. Ama bu güzellik karsisinda bir kez daha nefesim tutuldu.Özellikle üst yüzgeclerinin detaylari inanilmaz..Sanki rasta seklinde örülmüs gibi.. Karalik ortamlarda flash kullanmadan özelikle tripodsuz net bir cekim oldukca zor.. Ama bu güzel arkadasimiz zerre kimildamadan verdigi güzel pozla flash'siz da olukca net bir kare olusturdu. Siz dogasever arkadaslarimla paylasmak istedim.. Selamlar, sevgiler.. Büyük hali icin resme tiklayabilirsiniz
Gerçekten müthiş renkler,zaten dikkat ederseniz en güzel canlılar hep sualtından çıkıyor.Fakat siz bunun mercan olduğuna eminmisiniz? Bu mercansa bizim yakaladıklarımız ne
Mercan derken bizim bildigimiz mercani kastetmemistim.. Yasadigi ortamdan dolayi mercan baligi dedim Saka bir yana izmarite de benzemiyor degil
Yalnız çok fena bi görüntü yine.Bu kadar canlı renkler hep var ;ama herkes bu renklerin canlılık halini bu kadar güzel görüntüleyemez.Yine,yine süper bi görüntü tebrikler,teşekkürler