İyi akşamlar abilerim 13 yaşındayım arada babamla veya tek balığa gidiyorum geçen beylerbeyine gittik saat 3 tü yemimiz yoktu sabaha doğru bi yem bulup 1 tane sarıkanat tuttum sonra kuleliye gittik yine bi sarıkanat 5 10 istavrit şimdi sormak istediğim istavritte nasıl bi çapari kullanıyım ve inceliği ne olsun bedeni 0.30 köstekleri 0.10 olsa iş yaparmı ve rapala atmak için kurşun, rapala bedeni nasıl olsun çekerken nasıl çekiyim kaşıkta rapala kadar iş yaparmı yaparsa o nasıl atılır başka konuda varsa link atarmısınız veya anlatırmısnız uzun oldu ama biraz. Yardımci olursanız sevinirim
kardeşim hoş geldin hoşgeldin ama teker teker gel lütfen sorularının cevapları forum içinde mevcut bir göz at istersen kafana takılan soruları herkes teker teker cevaplar sağlıcakla kal şimdilik
Abicim telefondan giriyorum ondan site icinde arama yapamıyorum bahsettiğim konuların forum içindeki linkini yazarsan sevinirim
Anadolu yakası tuzlada oturuyorumda gidersem boğaza kuleli civarı işte çok sağol abicim şimdiden ama şu rapala nasıl çekilir onu söylesen