küçükçekmecedeyim varmı balığa gelen

Konu, 'Organizasyon Duyuruları' kısmında atcek tarafından paylaşıldı.

1. atcek

atcek ibrahim

gece 12 den sonra sabahın ilk ışıklarına kadar ister yeşilköy istersen başka bir yer varmı balığa gelen,araba sorunu yok,malzemeni al yeter olmadı oda var

2. bahti88

bahti88 Bahtiyar Çelik

En İyi Avı:
    1531 gr. Pullu Sazan, 1150 gr. & 58 cm. Turna
    Böyle bir konunun altı yorumsuz kalmış, hayret :D

3. atcek

atcek ibrahim

bencede hayret herneyse ben çıkıyorum çok güzel levrek ve sarıkanat merama gidiyorum

geçenlerdede yazdım gelen çıkmadı,tek derdim tek başıma mal gibi at çek at çek,iki sohbet yok konu yok zaten en fazla 3 saat durabiliyorum böyle sonrası başlarım balığına diyip dönüyorum

4. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Farkedemedim ..Farketsem gelirdim..bugün gündüz gittim olmadı birşey ..İstersen Cumartesi gece gideriz.........

5. avciibo1985

avciibo1985 ibrahim

Favori Kamış:
    LINEeAFLE surf
    Favori Makine:
    okuma traventine65 surf okumacompressa cp 65 surf okuma compressa cp 80
    En İyi Avı:
    hangisini yazayım
    gürpınara beklerim buyur gel kardeş telini ver yeter bi alo ile hallederiz

6. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Gürpınara seneye bol bol gelecem yer ayırın lütfen:)

7. ycan

ycan Yalın CAN

Favori Kamış:
    Shakespeare-Balzac
    Gürpınarda muhabbet bol :)

8. atcek

atcek ibrahim

beyler geldim gitmedim

9. atcek

atcek ibrahim

beyler tüm malzemelerimi hazırladım biradere telefon açtım abi yarın mesai dedi tamam dedim,baktım havaya iyi fena değil sonra vazgeçtim saati kurdum az evvel saat 5.00 e sabah erkenden çıkıp önce avcılar sahile gidip orada rapala at çek deneyeceğim o avcılar kıyı boyunca ilk defa atçek deneyeceğim normalde benim mekanım bu gürpınar sahildir aslında tam gürpınarda değil sağ tarafı pekmez ortada balıkçı barınağı ben sol tarafa giderim adı zannedersem kavaklı diye geçiyor ,rehabilitasyon merkezi var tam onun karşısından aşağı sahilke iniyorsunuz orası,

genelde orada 1 kg üstü bolca vatoz var ama en son geçen hafta gittim yanımdaki arkadaş 2 adet iri mırmır ve bir adet iri kefal yakaladı.

benim şimdiye kadar oo merada yakaladığım eşkina 1 adet ispari 2 adet karagöz 1 adet ve bolca vatoz kalkana niyetken

onun dışında bolca zargana sabahleyin ve akşam oynak yapıyor hepsi bu hiçç levrek tutana denk gelmedim

10. atcek

atcek ibrahim

ambarlı liman içine girilmesine izin veriyorlarmı arkadaşlar,birde tam neresi bu ambarlı liman dedikleri genelde levrekler oarada bekliyorlarmış bizleride nasıl gidilir yani avcılar merkezdenmi yoksa ??

11. atcek

atcek ibrahim

olur zavullu ama nereye gideceğiz vallahi benim meram sadece gürpınar oradada şimdiye kadar hiç kayda değer bir şey olmadı ama sana şunu soracağım bu avcılar sahili düzenledilerya yeni kayalıklar vs koydular hatta ağaç düzenlemesi falanda yaptılar oralarda birşey varmıdır acaba,birde herzaman avcılarda istavrit mezgit boldur bunların bol olduğu yerde levrek sarıkanat tarzı olurmu ki ?

12. KARAHANLI07

KARAHANLI07 Metin Özgür Doğan

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    ambarlıyı avucumun içi gibi bilirim dediklerin doğru ancak onunda bir yolu var ve ben iyi biliyorum:) tekneyle çok iyi av veriyor oralar. birdahaki sezona inşallah hep beraber

13. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    uzuuun zamandır avcılar ve ambarlıdan levrek çıkmıyor ne yazıkki:( ama istavrit sarıkanat lüfer(tektük) zargana mezgit eşkina(tektük) var.bunların dışındakiler çoook az ne yazıkki.

14. atcek

atcek ibrahim

vallahi karahanlı kardeş ben sandalla çıktım bir adet istavrit kıraça ile geri döndüm 2 saat 1.platformun orada takıldım hiç bir şey yok

15. KARAHANLI07

Favori Kamış:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    Favori Makine:
    OKUMA-SHİMANO-D.A.M
    En İyi Avı:
    dostlarım
    bak şimdi ben sana küçük bi zula tarifi yapayım ama yem hazırlığını iyi yapmalısın ona göre.çıkarabilidiğin kadar teke(karides)çıkar hatta mümkünse kaya kurdu çıkar. sonra motorlu alçak boylu bi sandal kirala(sezonde birlikte çıkarız inşallah)sonra ambarlı limanları vardır sıra sıra başlar k. çekmece istikametine doğru bakan ilk liman vardır yanında da büyük bi liman vardır o küçük ve delikli beton limanın altına giriyosun(çaktırmadan)limanın altına girmeden 20 metrede çapayı atıyosun ve sürükleyerek içeri giriyosun. sonra limanın tam altına girdikten sonra limanın bacağına sandalın baş ipini bağlıyosun.bulunduğun mekan risklidir denizi iyi kestirmen lazım yoksa allah korusun dalga yaparsa içerden çıkamassın!!! zeminde çıkanları saysam sayfa dolar en iyisi yaşa ve öğren:)biz ambarlı oltacıları oraya akvaryum deriz kulaktan kulağa.öğle saatinde o sıcakta gidersin o limanın altına(görevliler görmesin)içersi seriiin ve rahat.eh bide bira açtınmı allaaaaah deymeyin keyfimize.inşallah bidahakine hep beraber:)

16. Talip Girgin

Talip Girgin Talip Girgin

Favori Kamış:
    Olta takımı
    Favori Makine:
    Önemsiz birşey
    En İyi Avı:
    Kalkan 14 kg
    Mert kardeşim arada Talip ağabeyine mesaj çek müsaitsem sana arkadaş gelirim. Biliyorsun bende Sefaköydeyim :) Yeşilköy ambarlı arası pek verimli bir av sahası diyemem ama güzel eğleniriz. Yenikapı cankurtaran arası nispetten daha iyi. Ama kalkan ve levrek tutalım diyorsan B planına geçeriz :rolleyes: selamlar...:p

17. SaRsLaN

SaRsLaN Sertaç

Öncelikle herkese selamlar,

Diğer forumlara üyeyim ancak organizasyon olarak bir ilerleme göremedim bu konuda araştırma yaparken balikavi.net'i gördüm. Belki burada bişeyler yapılabilir diye düşündüm.

Ben Avcılar çevresinde ikametgah etmekteyim.

Şimdiden herkese teşekkürler.

18. arap58

arap58 Fatih

seni uyanık seni çok sağlam bir yer bulmuşsun kardeş:)aslında pazar sabahtan gidelim diyordum arkadaşla karadan at çek yapalım dedik ama bayadır gitmedik ambarlıya yeni yapılan kayalıkların ordan atsak varmıdır bişeyler acaba?