herkeze selamlar uzun zamandır burada yazılanları zevkle takip ediyorum üye olmak bugüne kısmetmiş Küçükkuyuyu aranızda bilen vardır sanırım balık tutmaktan en çok keyif aldığım yer sanırım burası...Bu sene çok iyi lüfer akını oldu(Levrek akınınıda 15aralık gibi bekliyoruz) Küçükkuyuda olta atmak için dirsek teması hizasında olta atmak zorunda kalmakta balığın bolluğunun bir lütfu saat gece 00.00 ı bulduğu gibi bende oltalarımı kapıp avlakta buldum kendimi.Balığın pek keyfi yoktu,yem olarak izmaritimin olmaması moralimi bozsada sardalya ile idare ettim.Kısmetimi aldım.Sabah ezanıyla toplanıp sıcak yatağıma döndüm Takım: Mantarlı,çelik bedenli hırsız iğneli Yemarça sardalya
teşekkür ederim. Küçükkuyu Çanakkale il sınırları içerisinde bir tatil beldesi.Asos ve Altınoluk arasında.
valla lüferın peşıne mars a bıle gıderım senın tuyolarınıda aldım rumelı hısarının oraya gıdıyoduk ıstavrıt ıcın 1-2 ay önce sımdıde cınekop ıcın gıdıcem.
İsmail Abi hepimizden hızlıymış ...Ama zaten bu sene Çanakkale li hızlı balıkçıların yılı ...Saroz 'lu olarak ben de Ç.Kaleli sayılırım
teşekkür ederim. Daha önce üyeliğim olmadığı için paylaşamadığım.Bir kaç hafta ve ay öncesinden kalan değişik av fotoğraflarımıda bi kaç gün içinde forumlara koyacağım.
İşi bilene herşey var bilmeyene bol manzara ...Bende daha yolun başında sayılırım ama gerçekten balıkçılığı çok zevkli bir yer
abı bende anlamadım zaten sen deyınce yıne aklıma geldı bu forumda fotoğraflı paylaşım az çok az fotoğraflı yorum oluyor...kımse gıtmıyormu balığa...