Küçükyalı-Maltepe arası hergün yemli,spin denemelerimiz oluyor,fakat hiçbir sonuç alamıyoruz. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
19 Ekimde kalmış konu Ben de Sancaktepe tarafında oturuyorum. her balık avı için 45 km yol yapıp Sarıyer tarafına gidiyorum elim boş dönüyorum. Bahsettiğiniz sahil şeridinde surf kamış, ağır kurşun arakası rapala tekniği kullanılır mı? yoksa spin kamış ile sadece at çek tekniği mi uygulanıyor? zaman darlığından yemli organizasyonu maalesef yapamıyorum. Teşekkürler
Bizim meralarda genelde kurşun arkası değil de, spin de balık yapar ara ara...Balık girdiğinde yemlide balık alınabilir. Kurşun arkası deneyen var mı derseniz ; 1-2 kere balık aldım ama boğazdaki gibi yoğun balık olmadığı için yorucu ve keyıfsiz oluyor. O yüzden denemek lazım. Ama şuanda balık malesef yok.
Dönüşünüz için teşekkürler. Çok hızlı bir bilgilendirme oldu benim için. Boğazda da yok ancak yine doğru teknik ve ısrarla tek tük alanlar var. Belki sahil şeridinde de ısrar edilirse spinde bu mevsimde bir şeyler çıkar. Ben de surf sistemde çok yoruluyorum o yüzden de Spin avını tercih etmek için sebepler arıyorum Spin ile skorlarınız nasıl acaba? Verilmli avlar oluyor mu? Sadece lüfer ailesini mi hedefliyorsunuz?
Spin bu sene çok çok kısır. Yani mayıs ayında ortalama 10-12 skor yapıyorduk. Ama şimdi gerçekten durum 1-2 oda bazen yapıyor. Genel hedef lüfer sülalesi. Ama bazen garip takipler aldığımız oluyor. Ama paşa ile tanışamadık Bu arada kırlangıç, vatoz azda olsa kalkan alanlar var yemli ile. Ben ayrıca geceleri zoka ile tekneden de deneme yapıyorum. Daha balık girmedi yada bizim meralara uğramadan gitti.