Kuleli v5 - dişli avları

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında aeneasesse tarafından paylaşıldı.

1. aeneasesse

aeneasesse Enes ŞAHİN

En İyi Avı:
    45 cm-1kg kofana,2.2 kg Torik, 12 kg sazan
    Herkese tekrar merhaba,

Daha önce yayınladığım avlara bir yenisini daha ekleyelim :)

Yine mahşer kalabalığı, yine izdiham karşıladı Kuleli'de beni. 3 sıra çekilmiş arabalar, sürekli anons yapan polisler, 5 dakikada bir birbirine giren oltalarla aksiyonun hiç bitmediği gece yaşandı :)

Bunlara rağmen geceyi keyifli kılan şeyler de yok değildi, başta balığın verimli olması sonrasında çevremdekilerin hoş sohbetinin olması avı çok keyifli hale getirdi.

Orada tanıştığım Tayfun - Tufan kardeşler sempatik tavırlarıyla tüm av boyunca moralimizin yüksek kalmasını sağladı :) Buradan da teşekkür edeyim gençlere.

Bu avda yeni aldığım ve çok hoşuma bir takım kullandım fakat toplamda 7 kere kanca kestirdim dişlilere. idk idk Daha kaliteli bir takım yapmak şart oldu.

Nihayetinde 20 adet sarıkanatla avı tamamladık ve eve boş dönmemiş olduk.

Ağırlıklı olarak yeme-içme az da olsa balık tutma adına ufak bir blog yazdığımı belirtmiştim. Yurtdışı gezilerimden, İstanbul'un sokak arası lezzet mekanlarına kadar tüm deneyimlerimi paylaşıyorum.

Birçok katılan arkadaş oldu, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Facebook sayfasına tüm arkadaşlarımı beklerim. Yorumlarınız gerçekten çok önemli. Yaşadığınız çevrede denenmesi gereken lezzet mekanları varsa, paylaşmanız beni çok mutlu eder.

İlgisini çeken arkadaşlarımı beklerim..

https://www.facebook.com/oburhamsi

http://oburhamsi.blogspot.com/

Sağlıcakla kalın...

2. Cem özipek

Cem özipek CEM ÖZİPEK

Tebrikler enes çok güzel bir av.

3. bogaz_1905

bogaz_1905 Erdem

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast 430
    Favori Makine:
    Raw II 55
    Enes Tebrikler, yine keyifli bir av olmuş. İnce çelik tel ile bağlanmış sağlam takımlar mevcut. Ama işçiliği iyi olanı bulup alman lazım. Keza bir çoğu kalın tel ile bağlı ve yemi düzgün takmak çok zor oluyor.

Devamı da rastgelsin.

4. aeneasesse

aeneasesse Enes ŞAHİN

En İyi Avı:
    Teşekkür ederim hocam :)

5. aeneasesse

aeneasesse Enes ŞAHİN

En İyi Avı:
    Sağolasın hocam, aynen dediğin gibi çelik tel kullandım bir ara ama ona da istavriti takmak eziyet. En azından benim için. İpli takım kullandım ama o da anlattığım gibi patladı. Bakıcam alternatiflere. Eyvallah.

6. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    öncelikle Tebrikler. kuleli deyince , çocukluğum kulelide geçti diyebilirim. eskiden bu kadar kalabalık olmazdı ve bu kadar karışma olayı da olmazdı. ama en son dolaşmak için gittiğimde gördüm ki 3 - 5 kişi dışında pek tanıdık kimse kalmamış. çok kalabalık gerçekten araçlar çift sıra. insan olta atmaya üşeniyor ama iç geçirmiyor da değilim hani. taşlıkların olduğu yerden surf takımla rapala çalışırdık çok güzel avlar verirdi. en son 4- 5 sene önce orda bir av gerçekleştirdim, onda da oradaki bazı gençlerle tartışınca çok sevdiğim kıyı avlarını bırakıp tekne avlarına yöneldim. şimdi tekrar sen paylaşınca özledim o avları. umarım bende birgün fırsatını bulurum ama olta atmayı bile unuttum neredeyse şimdi gitsem 3 - 5 olta dolaştırırım :)
    umarım daha bereketli avların olur, daha çok güzel raporlarını okuruz. rastgele.

7. serdark34

serdark34 Serdar

Favori Makine:
    Ryobi Ecusima
    Enes tebrikler güzel av olmuş. balık şu sıra boğaza oturdu, akşamları yemlide çok güzel av veriyor. afiyet olsun

8. aeneasesse

aeneasesse Enes ŞAHİN

En İyi Avı:
    Engin abi ben de 3 sene önce başladım boğazda ava ve benim de ilk adresim Kuleli'ydi. Buranın haricinde çok nadir başka yere gitmişimdir.

Serdar hocam aynen fırsat buldukça gidiyorum. Sakin bir yer bulunsa çok daha verimli avlar geçirilebilir. Bir daha gidersem sessiz bir köşede spin deneyeceğim :))