kullanıcılar hangisini tavsiye eder...

Konu, 'Misinalar' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. modena

modena

sevgili forum üyeleri merhaba...bu ip misinalar arasında seçim yapmam gerekiyor...ancak şu ana kadar çok tecrübem olmadığı için hangisi olması gerektiği konusunda değerli yorum ve katkılarınıza ihtiyacım var...

0.16 kalınlık...

kullanım alanı:kıyıdan at-çek yöntemi...

kullanım saati: minimum aralıksız 6 saat...maximum 12 saat...

sahte ağırlıkları:7- 20 gram arası muhtelif sahteler...

hedef balık:kofana-ıskarmoz-palaska-levrek-lambuka...

değerli üyeler bunlarda linkler...ama çok pahalı olmamak kaydı ile tavsiyelere açığım...

http://www.avmarketi.com/asp/product/1316/Sufix-Matrix-Pro-orme-misina-100mt

http://www.avmarketi.com/asp/product/1315/Sufix-Herculine-orme-misina-100mt

şimdiden teşekkürler...

2. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Turgay bey merhabalar,
    Link verdiğiniz misinalardan Matrix Proyu spin avında bir arkadaşım kullanıyor ve çok memnun olduğunu söylüyor; yanılmıyorsam onun kullandığı da ya 0.14 ya 0.16. Bence fiyatı da makul seviyede olduğundan alınıp denenebilir görünüyor. Bu arada ben de pelican'ın despot marka dyneemasının 0.16'sını kullanıyorum. Fiyat olarak birkaç ay önce 100m'sini 25 tl'ye almıştım yanılmıyorsam. Bu misinayı lüfer ve turna için spinde kullandım ve herhangi bir sorun yaşamadığımı söyleyebilirim.

3. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Turgay kardeşim,yaklaşık bir senedir Berkley viplash 0.16 misineyi başarıyla kullanıyorum.Fiatını unuttum kusuruma bakma lütfen.Maalesef iki defa dolaşık yüzünden ara düğümü olmasına rağmen bu sene aldığım lüferin sayısını unuttum.20-30 gr.kaşıkla ve rapalayla herkezin attığı uzaklığın %50 ye yakın daha uzağa atarak daha derine olta atabildim.Şimdi yine çaparide de aynısı.Herkezden daha uzağa olta attığımdan daha çok balık alma şansım oluyor.Sanada en iyisi olur inşallah.Hayırlı olsun.Rastgele.

4. eminertürk

eminertürk emin ertürk

Favori Kamış:
    shimano catana
    Favori Makine:
    penn sargus shimano baitrunner 6500b
    En İyi Avı:
    yildizli trakonya 53 cm 1,5kg sinarit 1,75kg
    eğer internetten ulaşabilirseniz varivas avani sea bass az bilinmekle beraber çok ciddi başarı gösteren bir misinna fiyatıda bu başarısı ile paralel 40 dolar civarı 2 senedir almak istiyorum ama bu parayı birden çıkarmak çok zor o yüzden hala bekliyorum
    saygılarımla

5. akrepkral

akrepkral y.faruk özkan

lm arkadaşım ben kullanıyorum ama genelde sandalla çok ii sonuç veriyor kıyıdan atıldığında ise hafif bir esintide uçuyor ve hakimiyetini kaybede biliyorsun ama sandalda süper en ufak bir dokunuşu bile hissede biliyorsun iki sandalı bile çekeceç sağlamlıkda tavsiye ederim ben 2 sene önce aldığımda çok güzeldi bizim burada salya denen sümüksü bir madde var ona denk gelirsen ip misineden zor temizleniyor ama sağlamlık bakımından çok süper artı çok hassas ben 25.00 tl ye almışdım alırsan yanılmazsın şimdiden rast gele sana

6. aykut1970

aykut1970 aykut

Turgay kardeş bem matrix'in 0.12'sini turna avında kullanıyorum çok memnunum kesinlikle öneririm;) :)

7. modena

modena

değerli önerileriniz için teşekkür ederim...

8. Zerefşan

Zerefşan Fatih

Matrix Pro 0,12 kullanıyorum. Genel olarak memnunum. Makaranın altına 50 metre 0.40 lık misinayı çok sıkı sardım. 100 metre örme misinayıda üzerine sardım. Neredeyse taşacak gibi olmasına rağmen sorun çıkartmıyor. Tavsiye ederim.(makine Catana 2500)
    Selametle.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.