Kullanılmayan Sahte İsteği

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında silent01 tarafından paylaşıldı.

1. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Shimano Sonora 2500 FC, Shimano Hyperloob 4000FB
    Merhabalar
    Sık sık at-çek yaptığım yerde 15-16 yaşlarında bir delikanlı ile tanıştım.
    Daha doğrusu o beni izlerken sohbet etme fırsatımız oldu, kendisi amatör balıkçılığa daha doğrusu at-çek olayına o kadar meraklı bir arkadaşki, kamışı ve malzemeleri olmadığı halde hergün gelip atçek yapanları izleyodu. Zaten bende öyle tanıdım kendisi.

Çok da samimi ve aklı başında bir arkadaşa benziyor hemen hemen her gün görüyorum gittiğimde.

Maddi durumu çok çok kötü olduğundan dolayı, herhangi bir malzeme alacak gücü yok dediğim gibi 15-16 yaşlarında. Zaten hali vakti de dış görünüşünden belli oluyor.

Neyse işin sonuç kısmına geleyim ben bu arkadaşa, bir adet kamış ve makine alacağım.

Daha önce bu forumda benzeri konularında açıldığını hatırlayarak sahte balık konusunda da buradan abilerimizin kardeşlerimizin yardımcı olacağını düşündüm.

Elinde kullanmadığı, kıyıda kenarda kalmış ama fena da sayılmayacak sahtelerinizi göndermek isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Son olarak konunun yanlış anlaşılmaması adına, ben zaten kamış ve makinayı alacağım yani 5-10 liralık sahteden kaçınacak bir adam da değilim, sadece amacım buradan da kenarda kullanmadığı bir eşyasını verip birine yardım etmenin sevincini yaşayacak birilerinin olduğunu düşünmemdir.

Bu konuda yapılacak eleştri,ima yada benzeri bir olayda konunun kitlenmesini rica edeceğim şimdiden.

2. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    zaten samimiyet esastır, inşallah gönderecek birileri çıkar. tatlı su avcısı olduğum için sahtelerim denize uygun değil göndersem bile hayal kırıklığı olur o arkadaş için. zaten rüzgarsız havada max 40 m atabiliyorum denizde hiç işe yaramaz :(

3. rapalacikral

rapalacikral ali

böle insanlar dünya da kaldı mı ya ?
    helal olsun kardeşim sana.
    diyecek birşey yok.

4. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Erhan kargo adresini bana ozel mesaj olarak atarsan ben bir iki tane yollarim. hem de kullanmadiklarimdan degil... maksat kardesimizin isi gorulsun

5. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Shimano Alivio CX 270 Spinning, Okuma V System 2.40 10-40gr, Shımano Alivio TeGt 30-60 Tele Spin
    Favori Makine:
    Teşekkür ederim hocam.
    Görünce aklıma geldi yaptığımız önemli birşey değil aslında.

Yolladım abi.
    Teşekkür ederim ilgine.

6. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    Yaz aylarında Babakalede oluyorum. Aynısını ben de yaptım Erhan. 2 tane kırık kamışı ve makineyi tamir ettim. Bana da adresini gönderirsen bir bakarım. Teşekkürler ilgine.

7. eldvin

eldvin Erdoğan Özalp

En İyi Avı:
    30cm Lufer Familyası
    Erhan bey merhaba,

Sahte göndermeye kalksam kargosuyla daha pahalıya gelecektir. Birde sizin meralarınıza uygun olup olmama durumu da var. Eğer hesap numarası verebilirseniz 24 unde maaşımı alacağım 20-30 bende birşeyler göndermeye çalışırım :) O parayla sizi de yormaz isek siz uygun bir sahteyi alabilirsiniz diye düşündüm..

8. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    İlginize teşekkür ederim Serhat abi bir iki tane gönderecekmiş bende kamış ve makinenin yanına bir iki tane alırım tamam olur zaten :)

Tekrar teşekkür ederim herkese

9. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Hocam avlandığınız meralar nasıl hangi tür sahtelerle avlanıyorsunuz genelde ? Bunları bilirsek daha uygun sahte göndermiş oluruz..

10. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Çanakkalede boğazdan lüfer levrek palamut için atıyoruz.

Hediye edecegım cocukda öyle yapacak hocam

11. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Buradan kargo parası daha pahalı olur, aynı bölgeden arkadaşların yardımcı olması daha uygun olur.
    Şahsım ve insanlık adına çok teşekkür ederim Erhan kardeş, Allah razı olsun:)

12. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Ben teşekkür ederim abi aslında konuyu açarken birazda korktum acaba başka yere çeken olur mu diye ama kimse de olumsuz bişey demedi.

Zaten konuda kullanmadığımız sahtelerden istedim, ptt kargo ile 3-4 liraya gonderılıyor.

Ama gerek kalmadı gibi serhat abı bı kac tane yollayacak bende bır ıkı tane burdan alıp verıcem.

Sorun halledildi gibi yani.

Herkese teşekkür ederim tekrardan.

13. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Erhan kardeşim, öncelikle bu güzel ve anlamlı davranışınız için sizi tebrik ederim. '' Çok Güzel Hareketler Bunlar.'':thumb: :thumb:

Şimdi o malzemeleri, o mazlum, o güzel kardeşimize vereceksin. Bundan siz, çok ama çoook mutlu ve bahtiyar olacaksınız. Lakin, o kardeşimizin yaşayacağı duygu ve sevinç yoğunluğunu tahmin bile edemiyorum. Günlerce sevinçten gözlerine uyku girmeyeceğine emin ol. Benim gözlerim dolardı inan.

Eğer takımda bir eksiklik olsaydı, kullanılmış ama, gıcır gıcır, 4000 lik bir Catana göndermeyi düşünüyordum.

Tekrar sizi kutlar, herşeyin gönlünün zenginliğiyle dopdolu olmasını dilerim.:thumb: :thumb:

14. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:

Ben teşekkür ederim tevfik abi, takımı da aslında burdan temin etmek aklıma geldi fakat yanlışs anlaşılmalara sebep olmayım dedim, en ufak bi imaye bile müsait bir konu, geçmişte bunu kötüye kullananda olmuş, o yüzden makine ve kamışı ben alacağım burdan.

Tekrar ben teşekkür ederim.

15. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Erhanim aklina kotu bisey gelmemesi gerekir kimsenin. madem ki forum paylasma ortami sirf tuttugumuz baliklari sirf elimizdeki malzemeleri paylasacak degiliz.
    aslinda anliyorum seni insanlarin kendin icin istedigini dusunebileceginden cekiniyorsun. velev ki kendin icin istesen ne olacak. yardimlasmanin abilerin kardeslerine destegin ayibi gunahi mi olur.
    sen icini rahat tut. dedigim gibi ben de kasik olsun sahte olsun bi paket derler yollarim. ozelden de yazdim sana. acilse hemen bu hafta postaya veririm. yok acil degil dersen ocak 13 te balik avi icin gelecegim memlekete. o zaman getiririr yollarim...
    kamis veya makine de lazimsa haberimiz olsun yeter. kamisi burdan yollamak zor olur ama makine gerekirse onu da yollariz:) sen icini rahat tut.

16. achilleus52

achilleus52 Erkin

Favori Kamış:
    Bauer Baitcasting 2.10 / 5-25 medium
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 100TSHL Baitcasting
    En İyi Avı:
    Turna 108 cm / 8.6 kg
    Yılbaşı programına çıkacağım, (Müzisyenim) bu ayın 26 yada 27'sinde param yatacak... bana hatırlat mutlaka hesabına bir miktar para göndereyim, onunla o arkadaşa birkaç sahte alırsınız. Yanlış anlaşılmasın denizde işe yarayacak ekipmanları bilmediğim için buradan göndermem doğru olmaz, oradan alınsın daha iyi, yada çok sahte gönderilirse o parayla misina, makas yada malzeme çantası falan alınır, artık neye ihtiyacı varsa..
    AMA MUTLAKA HATIRLAT olur mu Erhan hocam ! yardımcı olmak istiyorum.

17. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:

Serhat abim ve erkin kardeşim ikinizede çok teşekkür ederim öncelikle. Ben son olarak şöyle bişey düşündüm. Ben bu arkadaşa bahsettiğim gbi bir makine ve bir kamış alacağım, yanında da 5-6 adet sahte alacağım. Yani bu söylediğimi önümüzdeki bir iki gün içerisinde yapacağım. hem burda havalar tamamen soğuyup kış şartları zorlaşmadan kardeşimizde zevkini çıkarıp mutluluğunu yaşasın istiyorum.

beni en çok mutlu eden şey ise sizler ve bu konuya iyi dileklerini yazan diğer abilerim kardeşlerim gibi insanların varlığını hissetmektir.

Dediğim gibi ben kardeşimize bu hafta içinde gerekli malzemeleri alacağım, eğer bu şekilde de destek olmak isterseniz özel mesaj ile bildirebilirsiniz.

Diğer şekilde sizlerinde soyledıgı gıbı hem zahmetlı hem de ek bır kargo masraflı olacak.

Tekrar belırteyım ben gereklı tum malzemeleri alacagım, yine de ısrarla benımde katkım olsun isteyenler bana özel mesaj ile ulaşabilirler.

Erkin kardeşim sana belirttiğim zamanda mesaj atacağım çok istekli ve arzulu bir şekilde yazdığın için.

Serhat abi sende dediğim şekilde destek olmak istersen yine konuşuruz abi.

Herkese tekrar ve tekrar teşekkür ederim tüm iyi niyeti için.

18. silent01

silent01 Erhan Açar

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Erkin Kardeşim ve Serat Abimle tekrar konuştuk Serhat abimiz bir adet makine ve sahtelerinden kargolayacak.

Erkin kardeşimizde maddi olarak destek verecek sağolsun.

Bu konuyu tamamen hallettik kendilerininde desteği ile.

Yardımcı olmak isteyen abilerimie kardeşlerimize teşekkür ederiz, artık ihtiyac kalmamıştır.

Elinde kullanmadığı malzemelerini başkalarıyla, özellikle ihtiyaç duyanlarla herkesin paylaşması dileğiyle.

19. gurcaneker

gurcaneker gürcan

Favori Kamış:
    Matrix nsp 3.30
    Favori Makine:
    Shimano catana 4000
    En İyi Avı:
    200 gr mirmir
    Boyle Bir Forum olabılırmı kı baska yerde
    Bravo arkadasım paylasım dıye buna denir
    Maasını cekip para yollamak ne demek cidden takdir ediyorum

20. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    güzel bir paylaşım olmuş..konuya iştirak edenlere teşekkürler.. ben stoğu tükettim:( 7 makina 60 ın üzerinde sahte..bilimum malzemeler:D olsa tükkan senin..halen lazımsa bir kaç su üstü olabilir:)