Her zaman balık tutmak ile kumar oynamak arasında sağlam bir ilişki olduğunu düşündüğümden içimdeki kumarbazın açlığını balık tutarak gidermeye çalışıyorum. Bu aralar feci şekilde at çek olayına kafamı takmıştım,bu konuyu araştırmak için foruma üye oldum benden yardımlarını esirgemeyen başta Kadir Abi ve diğer üyelere sonsuz teşekkürler.. Sabah 9 da dersim var,bugün yorucu bir gün olacak üstelik 8 saat derse gireceğim diyerek erkenden yattım,güyaa 8 e kadar uyuyup uykumu alacaktım lakin saat 6:30 da içimdeki kumarbaz uyandı ve bir baktım elimde spin takımı ile 7:05 de avlaktayım,işin acemisiyim hiç levrek tutmadım bu zamana kadar,daha bir ay olmadan zehir kanıma bulaştı,,neyse tek sahtem var diğerlerini taktım river too see ile yeni öğrendiğim wtd yapmaya başladım,derken bir anda küt diye bir ağırlık,dedim aferin Bora son rapalıyı da takmayı başardın ,ama bir kaç turdan sonra balık olduğunu anladım,inanın balığı nasıl kıyıya aldım doğru düzgün hatırlamıyorum heyecandan,ama şuna eminim artık iflah olmam güzellik 2,4 kilo geldi,yardımlarından dolayı herkese teşekkürler,bir eğitimci olarak bu hayattaki en değerli şeyin bilgi olduğuna inanıyorum,Kadir Abi çok sağ ol
İzmir'in en kötü tarafı bu. Kar yok, kış yok,tatil yok, Kuzeylere doğru çıkarsanız, bol bol kar tatili ve bol bol da zaman olur. Gerçekten hakkını vermiş avınız. Tebrik ederim.:thumb: :thumb:
merhaba hayalimdeki balığı avlamışsınız tebrik ediyorum dahası gelicek inşallah. ilk levrek için bayağı sağlam bir trofe olmuş afiyet olsun :thumb:
Tebrikler çok yakışııklı bir levrek yakalamışsınız, devamınıda dilerim Amatör balıkçılığa gönül vermiş bir insan olarak olayı kumarla pek bağdaştıramadım.Kumarda insanlar sadece kazanınca mutlu olsa da, biz balık tutmasakta aynı mutluluğu yaşarız
Tebrikler kardeşim çok güzel bir balık ve rapor bu başlangıcının devamıda böyle gelsin inşaallah ellerine sağlık
tebrikler kardeşim güzel bir levro kandırmışsın:thumb: benim ilk levreğim bir ispendekti 25cm maşallah sen iyi başladın şu zamanda levrek için sabah suyu için 6:30 da orda olmalısın..8 9 gibi partiyi kaçırırsın..yatakdan geç kalkan varsa denk getirebilirsin bu saatte bu arada (river too see) ney
river2see Kadir Abi ırmaktan denize uzun halini yazmışım g12r renk kodu 6:30 da hava karanlık oluyor su üstü ş yapar mı yoksa slikonla başlayıp su üstüne mi döneyim?