iyi akşamlar ben yeni üyenizim inşallah iyi vakit geçiririz iki senedir kumbağda yazlığım var sırf uzun olta için fiber tekne aldım malesef hiç lüfer alamadım yöreyi bilen arkadaşları kumbağa davet edebilirim
öncelikle foruma hoşgeldiniz ben kıyıdan avlanıyorum ama aldığım duyumlara göre lüfer bu sene Tekirdağ civarında çok az arkadaşlarla boğaza gitmeyi ciddi ciddi düşünüyoruz
birbuçuk ay önce kumbağda kıyıdan kalkana attım denizde kay kay vardı balık yoktu başka yerlerde kay kay varmı
aramıza hoş geldiniz, ara sıra o bölgeye kıyıdan mevsim balıkları için yemli ve beklemeli av yapmak amaçlı geliyorum, gelebileceğim bir dönem sizede uygun olur ise beraber suya olta düşürmek isterim,
Ahmet abi hoşgeldin ben yeniçiftlik taraflarında avlanıyorum bu sene lüfer oldukça zayıftı bundan sonrada hiç olmaz artık kumbağ açıklarındaki taşlarda yemli balık bakabilirsin rastgele
Teknen hayırlı olsun. Tekirdağda Ereğliye doğru uzunolta ile lüfer aldılar bu sene, Barbaros, Kumbağ tarafında olmadı. ZAten bu sene çok kesattı, ispari bile yok denecek kadar azdı. Nisan sonundan itibaren bir şeyler çıkmaya başlar inşallah.