Merhaba Arkadaşlar dün yeni aldığım tekne ile biraz acıldık ve okadar çok balkık vardiki gecen seneden kalma bir olta ile denize saldım daha 5,6 metre derine inmeden çektiğimde 6 şarli olarak 2 kere çektik balık boldu ama zaman yoktu zadece nabız yoklamak icin gitmiştik kii bizim sitede balık dan gelen komsular ortalama 150 180 arasi genellikle mezgit azda olsa istavrit tutmuslardi BİLGİNİZE
reeling murat bende balıkdaydım dun tekne ile baba burunda ve çekmeçe kıyılarında istemediğin kadar mezgit vardı sansın bol avın daim olsun
150 balık 4 kiloya denk geliyor hemen hemen sınırı bilmiyorum ama sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.. arkadaşların dediği gibi çekmece koyunda bolca mezgit var istavrit çok az ve kıraca tabir edilen boyutlarda..mezgite devam
Amatör avcılar için serbest olan türlerde bazı balıklar için adet limiti olmakla beraber, genelde gün içinde kişi başı toplam av limiti 5 kg'dir. Adet ile ilgili limitleri veya olta veya zıpkın ile tutulması yasak olan balıkları amatör avcılığı düzenleyen tebliğde bulabilirsiniz. http://www.balikavi.net/dokuman/teblig.php Rast Gelsin...