Uzun süre önce başlayan lüfer mevsimi güzelleşerek devam ediyor. Bende hep ihmalden raporları koyamıyorum.Neyse bismillah deyip bu sezonun ilk av raporunu yazayım Kumburgazda yaprak zargana ile avlandık. sonuuç aşagıda gördüğünüz gibi Bu sene av sezonum kısa sürecek kısmetse ekimin 11 gibi kızım olacak .Hanım sımdıden soylensede son ana kadar durumu degerlendırmeye calısıyorum. lüfer mevsimine denk getirmemek için 2-3 sene geç kalmamaıza rağmen malesef kısmetten öteye geçilmiyor herkese saglıklı ve bol avlı günler dileği ile... (Sevgili Aliçom 28 Eylül itibarı ile tekne boşta istediğin zaman emrine amededir. Senin teknenin yerini tutmaz ama lüferleri bol bol tutar )
maşallah geçen sezonki gibi devam ediyorsunuz,şimdiden doğacak yavrunuz için allah analı babalı büyütsün tebrikler.
Önder maşallah... Formundan bir şey kaybetmemişsin... Doğacak yavrunuz için allah analı babalı büyütsün..
Tebrikler Önder Hocam, Şov yapmışsınız yine. Allah analı babalı büyütsün, hayırlı olsun. Hayatınızın trofesi geliyor demek... Hatırlarsanız yazışmıştık geçen sene, bir türlü organize olamadık. Müsait olursanız bir ara birlikte çıkmak isterim lüfere. Çok acemiyim henüz. Sitede tarif ettiğiniz Rapala arkası yaprak takımını bile hazırladım, bekliyorum. Bildiğiniz gibi değil fena hastayım : ) Görüşmek üzere...
Harika görüntüler tebrik ederim, kovaya sıkışmış lüferleri görmek sevindirici(sayı açısından) 15 gün oldu sanırım bizim arkadaşın kafasını palamut yardı(şaka değil istediğiniz kadar gülebilirsiniz) bu da ona benzer birşey