reeling Bugün kumburgaza yaptığım ziyarette kumsaldan rapala denemeleri yaparken farkettim kıyıda irili ufaklı ileryalar dolaşıyordu ve bunların peşinde suyu oynatan levrekler ancak ne hikmetse aldığım 3-4 takip dışında hiç balık olmadı.. güzel olan beni gören herkezin bunla bişey yakalayamazsın git istavrit bul kalkan var kalkan diye sırıtmları oldu :laughing: :laughing: ayrıca mırmır lüfer karagöz de muhtelif şekillerde yakalanıyormuş ..
Timuçin belki sen illa et peşinde değilsin levrek veya olsada olmasada bilumum sadırgan ve yırtıcı çeşitlerinin peşindesin peki o balıkçı tezgahının arkasında gibi konuşanlar o var bu var diyen arkadaşlar sende onlara sormadınmı,kaçar adet tava gibi kalkan dizdirmişler kenara?
Açıkçası kumburgaz da yazlığımız var ama ben işlerin yoğunluğundan gidemedim ancak yeni fırsatım oluyor... At çek avında yeniyim evet yemli dersen her zaman her yerde denemeye hatta yakalamaya ilgili biriyim.. bugun gezinirken tanıştığım bir teyze iki olta atmış yem olarak tavuk göğsü ve midye elimdeki rapalayı görünce "ne yakalıcan sen onla" diyip muhabbete girdi tatlı hoş beşten sonra teyze dün yaklaşık 35cm kalkan yakaladığını anlattı benimki nacizane avlak paylaşımı zaten balık kıt ve denizlerimiz gittikçe kirleniyor belki bir kaç kişiye burdan yardımım olur...