kumkapida balikci barinaginda denizin 20 mt derinliginde 5 adet trol agi elegecirildi

Konu, 'Tebliğler' kısmında adem1 tarafından paylaşıldı.

1. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    20mt derinlikte sakliyorlarmis trol aglarini,anlamadigim sey;trolle avlanmak yasakmiki adamlarin aglarina limanda,suyunicinden cikarip el koyuyorlar..kaynak;sabah gazetesi web sitesi.

2. anka1905

anka1905 Emre

herhalde şaka yapıyorsun, trolün deniz zeminini ve balık yuvalarını dağıttığını bilmeyen var mı hala?

3. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    çapari ile eşkina:)
    dediğin gibi adem abi şaka yapıyo bize:D

4. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    Durust olmak gerekirse zararini tv lerde seyretmisligim,nette okumuslugum var fakat Turkiyede yasak oldugunu bilmiyordum,adamlarin aglari suyun altinda saklamalarinin sebebi buymus demek,diinkk.;)

5. Seydihan

Seydihan seydihan

Favori Kamış:
    lineaeffe extreme siyah 4.30
    Favori Makine:
    okuma bluehawk 765
    adem abi alem adamsın yaa... :)

6. erdinc

erdinc erdinç allı

Favori Makine:
    shakespeare
    cümlenin sonundaki '' diiink '' herşeyi çözdü sanıyorum.

7. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Adem abi aslında serin sorun çoknet cevabıda net ;) Trolle avlanmak belirli alanlarda serbes mesela körfez lerin açık denize bakan ve açılan ağızları trolcülerin kullanımına izin verilmiş bölglerdir körfezlerin iç kısmları ise gırgır lara serbesdir. Tabi kimi körfezler de sahil güvenlik denetimi alatan veya rüşetvetcilerin karşılıklı anlaşmasıyla yaskamasaka ta kalmıyor. Liman içinde bulunan ağlar benim tahminimce gemilerin yaz ve bahar ayları boyunca ağ temizleme ve bakım sırasında atılan ıskartlardırki bu ıskartlar az buzda değildir. Trolcünün ağlarını denzin içinde saklaması bana çok mantıklı gelmiyor. Dediğim gibi zaten memleketimizde trol ilr avlanmak serbes ve uygulama alanı açık denizler. Tabi türkiyenin nekadar açık denizi varki? Egede yunana burnumuzun dibinde