kundu da levrek için yardım lütfen

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında habib2424 tarafından paylaşıldı.

  1. habib2424

    habib2424 habib

    Yaş:
    46
    Mesajlar:
    84
    Şehir:
    antalya
    En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    slm sayın balık dostları aranıza yani katldım!! antyada kundu dan levrek yakalamaya çok çalışmama rağmen henuz bi tane alamadım genelde rapala kullanıyorum ama sorun bende mi rapalada mı anlamadım bi türlü canlı bırakmayla da denedim ama olmuyor!! ya balık yok yani levrek yada ben bu işi beceremedim varsa bildiğiniz rapala modeli veya canlı bırakma taktikleri ni bana da biraz yardımcı olursanız çok sevincem!! levrek tutmak için gece gündüz bkliorum!! rapala resimlerini yollarsanız çok memnun olurum!! herkeze teşekkürler!!
     
  2. katsumoto

    katsumoto Hasan

    Mesajlar:
    429
    Şehir:
    İstanbul
    Favori Kamış:
    Shimano STELLA-----Lesath Spinning Shore Game
    En İyi Avı:
    1.150 gr Lüfer 2.5 kg Turna
    Aramıza hoşgeldin..
     
  3. habib2424

    habib2424 habib

    Yaş:
    46
    Mesajlar:
    84
    Şehir:
    antalya
    En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    teşekkürler hasan bey!! hoşbulduk!!
     
  4. winchester

    winchester mert

    Yaş:
    40
    Mesajlar:
    97
    Şehir:
    istanbul
    Favori Kamış:
    ferrari7000
    En İyi Avı:
    48cm lüfer
    bence en guzel rapala su an levrekde ıs yapan strıke pro 005 kodlu beyaz rapala 7.5cm lık rapalasını denemenı tavsıye ederım ama balıkların buyuklugu nedır onuda bılmek lazım arkasına koyucagın bedende onemlı eger 50-60cm bır balık ıse benım tavsıyem 30-35lık mısına onerırım levrek yapay fare yemler var onada hasta olur onuda dene bence rastgelsın..habib arkadasım
     
  5. ozan

    ozan Ozan

    Mesajlar:
    3.040
    Şehir:
    Antalya

    boşuna soğukta bekleme tutacağın levreğin boyu muhtemelen 20 cm civarı olacağı için bence bırak uyma sen orda levrek avlıyorum diye bisürü yavruyu avlayanlara
     
  6. balikci

    balikci

    Mesajlar:
    2.184
    serdar

    habib kardeşim sana levrek hakkında tiyo vermek istiyorum:bir tane sübye alıp kafasını kenara ayıracaksın daha sonra ayırdığın diğer gövdeyi kuşbaşı şeklinde avucunda kartopu haline getirip temiz aynalık (benek)bir yere atacaksın. üçgün boyunca bunu uygulaman gerekiyor ama avlanmayacaksın ( hergün bir sübye ) kafalar ayrı kalacak çünkü 4.günü onlarla avlanacaksın yemleme hergün aynı yer ve aynı saatte olacak çünkü balık hergün o saatte oraya yemlenmeye gelecektir kerterizi şaşırma 4. gün ayırdığın kafaların gözlerini patlatmadan çıkar, önce güzel bir büyük iğne sakalın birini koparıp iğnenin dibine dola daha sonra gözün birini iğneden geçir tekrar bir sakal dola göz ortada olacak yemlediğin yere at olta kurşunsuz olsun diğer kafalarada kurşunsuz iğne bağla 3,4 tane oltan olsun iğnelarin uçlarına kafaları geçir hesini sağa sola at oltalar serbest kalsın balık çemeye başladığı zaman heyecan yapıp çekme üç kez oltayı çeksin. unutma levrek ilk yoklar sonra tutar en son yutar rast gelsin;)
     
  7. Mehmet Demirörs

    Mehmet Demirörs Mehmet

    Yaş:
    69
    Mesajlar:
    384
    Şehir:
    Ankara
    Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum öyle çok ki
    tarif mükemmel

    serdar bey çok güzel bi tarif yapmışssın tebrik ederim.habib bence en güzel yem canlı yem. levrek yavru balığı affetmez ama oda bence yavruya yazık o yüzden şu soğuk günlerde vazgeçmende yarar var.zaten galiba ozan kardeşimde balııkların küçük olduğundan bahsediyor bırakın büyüsünler.onları yine biz tutacağız.antalyadan başka yere kaçacak durumları zaten yok.büyüdüklerinde zevkle ve neşeyle daha güzelce yakalarsınız.
     
  8. habib2424

    habib2424 habib

    Yaş:
    46
    Mesajlar:
    84
    Şehir:
    antalya
    En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    teşekkürler balık dostları teknikleri denicem bu aralar!!