kundu levrek avım

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında habib2424 tarafından paylaşıldı.

1. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    antalya kunduda 2 gün önce yaptığım levrek avında 3 adet ispendek 1 adet levrek yakalama şanşım oldu!! levrek 50 cm kilosunu bilmiyorum ama tahminim 2 kilo civarı! bu raporu deneme amaçlı yazmıştım şimdi düzeltiyorum... 03 eylül 2010 akşam iş çıkışında biraz hava almak için kız arkadaşım la bir kundu oteller bölgesinde yürümek için evden çıkıp arabaya atladık gittik ! 5 dk sonra .... otelinin yakınında park ettikten sonra yürüyerek dolaşırken ... çayının kollarından olan bir nehir var orda denize dökülür o çay su derinliği 1 metre civarı değişkenken olarak 3 metreyide bulur, neyse akşam 23,30 civarı saat durup bir sigara içelim dedik ve nehir manzarasını izlemeye başladık ben daha önce de bu nehirde kefal avladığım için biraz daha dikkatle balık varmı diye gözetleme yaptım kısmen)) işte o anda bir kurbağanın zıplayarak suyun üstünde oynağını farkettim malum saldırı başlamıştı işte o an levrekler kurbağayı çembere aldı ve ve bir kaç saniyede indirdiler mideye!!! işte dedim gün bugündür dedim aşkım a hadi balık tutalım diye)) atlayıp arabaya hemen eve gidip geçen haftadan kalma biraz yanıç yani teke karides yemini alıp geldik avlak yerine, karidesler donuk olduğu için biraz çözülmesi sabırsızlıkla bekledik ordaki bir kafeteryadan kahve ve çay alıp içtik , yemler erir erimez hemen başladım 020 lik misinadan tek iğneli 2 adet takım hazıladım biri bende biri kız arkadaşımda başladık yemi takıp atmaya, ilk gelen bir yılan balığı oldu küçük sevimli bişey yutmuş yemi iğneyle beraber hemen kesip misinayı saldım yılanı!! ben yeniden iğne bağlarken aşkım Katei yeahh dedi)) hop bir tane daha yılan balığı)) hayda olmuyor levrekler hala orda combalak atıyordu!! ama tutamıyorduk neyse ki 3. dememde bir tane asıldı oltama bir ispendek 30 cm kadar !! çok sevindik hop hop aldım balığı kovaya!!! ama bizim yemler çok cıvık cıvık olmuştu eriyince iyice !! aşkim dedim bak şimdi ne oluyor gittim arananın yanına açtım bagajı çıkardım makineli kamışı 360 boyundaki remixon marka kamiş çok uzun ama olsun spin de değil yinede emindim levrekleri alabileceğime!!bağladım sahte bir rapala sırtı mavi altı beyaz 3 tl almıştım öylesine palamut avı için!! markası ne hatırlamıyorum başladım at çek yapmaya,1 2 3 . atışta aldım bir tane daha ispendek 30 cm üstü, ardından bir tane daha!!etti 3 adet ispendek ama kesmiyordu atmaya devam ettim sevinçten coşmak istiyordum ve beni coşturcak levrek atladı sonunda off dedim one başladı çekmeye bende fazla yol vermeden hemen normal rolantide çektim paşayı sudan çıkartırken çok korktum kopacak diye misine ama kopmadı 020 lik misinayla kaltrırıp aldım sudan levreği!!! işte tm dedim son jubilemdi o)) hemen alıp balıkları evin yolunu tuttuk evde kareledim balıkları ama henuz fotoğraf eklemesini bilmedğim için (( üzülerek sabrınızı istiyorum!!! işi öğrenince ilk işim fotoğrafları eklemek olcak!!! herkese sevgiler!!!

Son düzenleme: 6 Eylül 2010
  2. fish founder

fish founder Özgür

birde kıyıda ilgili balıklarla ilgili birkaç fotoğraf çekip konuya ekleseydiniz ne kadar güzel olurdu,

3. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    ewet haklısın.birde rapor yazarken bazı kurallar vardır aslında.bunların uygulanması lazım.bende konu açayım bari ,4 kğ civarı 4 levrek avım, diye....:D

4. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

evet boşuna mausemi hareketlendirip sol tuşuna basıp raporun görüntülenmesini bekledim... hepsi 2 saniye sürmedi ama değmedide...

bende yeni raporumu veriyorum... şuan oğlumun zırlama sesi gelmekte, sanırım altına yapmış, hatun içerden bağırıyo TOGAAAAY ARASA BAAAAKK... gidiyoruim bakıyorum birde ne göreyim oğlan altına yapmış... enine boyuna bilmiyorum ama yaklaşık 500 gr civarı vardır... :)

5. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    arkadaşlar fotğraf yüklemesini bilmiyorum yardımcı olursanız yüklerim!! dalga geçmeye gerek yok)) yeni yeni daha
    rapor yazmayı öğrendim lütfen yani!! raporu yazarken de yayınlanacağından emin değildim o yüzden çok düz oldu rapurum!! eğer bu işi biraz daha öğrensem elimde çok fotğraf var eklerim tabiki!! yardımcı olun yargısız infaz olmasın! teşekkürler!!

6. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    eklicem de bi nasıl eklendiğini çözsem hemen olcak tabi henüz yeni başladım rapor yazmaya!!

7. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

paşam biz sana yargısız infaz yapmıyoruz ki, ama bi gerçek var. madem foto yüklemeyi bilmiyosun ve raporunun gerçekten düm düz olduğunu kabul ediyosun ee o zaman neden açıyyosun ki konuyu... benim 1000 e yakın avım vardır ama daha bi tane raporum yok.. neden çünki bende bilmiyorum adam gibi rapor nasıl yapılır nasıl edilir... ama azim ettim öğreniyorum..

sende öncesinden resim nasıl yüklenir, hikaye nasıl anlatır baabında biraz okusaydın raporları fikir sahibi olurdun vesselam.. ayrıca resim ekleme ile ilgili detaylı ve resimli anlatım konuları var...

abi dalga geçmek, aşağılamak, falan filan bu sitede yapılmaz...

ama şunu kabul et lütfen...

benim raporum hakketen seninkinden daha güzel ve daha eğlenceli :)

8. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    senin raporun senin için eğlenceli olmuş)) evet ve daha güzel olmuş sana göre!! arkadaşım ben zaten yukarda yazdım, konunun yayınlanacağından emin bile değildim!! deneme den de bilemmessin dimi? neyse bana yardımcı olmanı beklerdim, pek olmadın !! yanlız enazından o detaylı vee resimli anlatım konularını nerden bulabirim onu bari söylesen yardım etmiş olurdun!! yine de teşekkürler!! azim edip bende öğreniyorum)) ama ben çok çabuk öğrencem!!! öyle veya böyle yakında tam teşekkürlü raporlarımı yayınlıcam!!

9. modena

modena

10. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    çok teşekkür ederim yardımınız için !! ilk fırsatta eklicem fotoğrafları!!

11. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
  12. canzola

canzola Big Game Hunter

Favori Kamış:
    Shakespeare Ugly Stik Big Water XH
    Favori Makine:
    Daiwa Saltist
  13. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    http://yfrog.com/2m58831158719107657411397j

http://yfrog.com/2m58831158719107657411397j

14. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
  15. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
  16. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    http://yfrog.com/n658831158719107657411397j sanırım bunu dur cevabın))

17. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

:) bişey demiyom abi.. süpersin.. :)

18. modena

modena

böyle olacak...:)

19. habib2424

habib2424 habib

En İyi Avı:
    10 kg orkinos
    super olmuş teşekkürler bunu da artık zamanla öğrencem!!

20. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

harikasın abicim, çok güzel bir levrek... tebrik ederim, darısı bizim başımıza inşallah..