selam arkadaşlar bugün arm68 ile birlikte antalya kundu çayına balığa çıktık, oltalarımıza izmir boru kurdu takıp bimllah salladık denize ama saatlerce tık yoktu, bu arada da rapalalarımızı hazırlayıp başladık atıp çekmeye. saat 17:30 civarında benim rapalayı levrek çayın denize döküldüğü noktada açıkta kapıp çaya doğru aldı ve başladım çekmeye makaram sarmamaya başladığı an elimle çekmeye devam ettim kenara kadar çektim ama ağzı yırtılıp kurtuldu nasip değilmiş inşallah bir daha ki sefere alırım hepinize rasgelsin hoşçakalın
Dünkü kundu balıkavında çok şiddetli poyraz esiyordu yemli oltalarımız sürekli sallanıyor(rüzgardan) bir türlü boru kurtlu oltalarımıza konsantre olamadık sadece 1kg üstü levrekde ancak balık geldiğini anlayabilecektik. Mehmet Ali kardeşimle rapala at-çek yapmaya karar verdik zaten etrafımızda 7-8 kişi silikon ragot at-çek yapıyorlardı kasık çizmelerini giymişler beline kadar denize girmişlerdi bizde onların arkasına rapala at-çek yapmaya çalışıyorduk bende strikepro beyaz rapala Mehmet ALi de yeni aldığı Rapala Husky Jerk Gmn kodlu 10cm.lik rapala vardı. Baktım Metmet ALi bana sesleniyor ben yetişene kadar levreğimiz kaçmıştı. Makina sarmayınca işler ters gitmişdi levrekde çok hırçındı ani dereye kaçış yapmıştı. Levrek çok mübarek balık kaçması bile bizi çok heyecanlandırdı.
Resim çekemedik ama kundu deresinin denize döküldüğü yerin resmini google earth den bulup yüklüyorum. Bu resim eski tabiiki şuanda derenin 10 mt. yanında 7 yıldızlı otel inşaatı var. sadece 3000 çalışanı var. Şantiyenin içinden geçerek denize çıkılıyor.Birde denizin içine iskele yapılıyor günboyu iskele kazıklarını şahmerdanla denize çakıyorlardı bu gürültüde levreğin olması mucize. [/URL][/IMG]
Umarim sansiniz bir dahakine farkli olur.. Bu arada birsey soracam. Boru kurdu Mersin'de pek bulunmuyor, satan sadece tek biryer biliyorum. Satisini yapmayan malzemeci bir arkadasa sordugumda cok kirli ortamlarda uredigi ve insan sagligi icin tehlikeli bir virus tasidigindan dolayi prensip olarak satmadiklarini soyledi. Konu hakkinda daha derin bilgiye sahip arkadaslar var mi acaba? Alip kullanmamizda herhangi bir sakinca var mi, ya da kullanirken dikkat etmemiz gereken seyler?
Arkadaşım, o satışını yapmayan arkadaşa söyle yalan söylemesin, yıllardır kullanıyorum, ve kullanan arkadaşlarım var, hiç bir problem yaşamadık, Yaa vallahi sinir oluyorum bu şekilde ticaret yaparken, rakibine bu şekilde çamur atan ticareti yalanla dolanla yapan insanlara.... Yok öyle bir şey sana büyüüük bir yalan atmış o satacak boru kurdu bulamayan arkadaş...
merhaba enişte ne haber bir gün benim resimleride yükleyebilirmiyiz neyse kendine iyi bak bu arada heyecandan rumuzunuda yanlış yazmışım bir dahaki sefere doğru yazarım allaha emanet ol benden siz balıkçı dostlara bir de şiir Sevmek bahar kadar güzel, İhtiyaç NEFES gibi SU gibi; Bahar senin gözlerinde! UMMAN gibi, DENİZ gibi. Rüzgar olup vurmak istedim TENİNE! Hissetmek dokunmak istedim ELLERİNE! Kendim kadar seviyorum SENİ, MECNUN gibi LEYLA gibi; Sevmek sevilmek sensin! FERHAT gibi ŞİRİN gibi. Yalnızlığım YILDIZLARA kardeş, TOPRAK gibi ÖLÜM gibi; Gizli sevdamsın KALBİMDE! kader GİBİ şer GİBİ. Yüreğime düştün KADERİMSİN, karanlık, yalnız GECELERİMSİN; Yıllardır beklediğim SENSİN! Niçin elmiyorsun DİLBERİM.