değerli dostlar size bir tatlı tebessüm daha 2006 yılları ağustos ayı giresun keşaptan siziz için bir anı keşap limanın da lendenoz avı için terzi yüksel limanın uç tarafın da yerini almış tek başına balık yakalamaya çalışıyor saat 9 a doğru hakkı yanbuloğlu terzi yüksele telefon açar neredesin der o da limanda olduğunu söyler hakkı bey 2 adet arpa suyu alarak rotayı limana çevirir hem terzinin yanın da mola verir bir kıyıdan muhabbet ederler bir yandan terzi lendenoza(eşkinaya) atar şansına 2 adet 250/300 ğr lık 2 balık tutar hakkı bey bakar balık yakalanacak hemen geri tornistan yaparak tekrar arpa suyu alır terzinin yanına gelir der herhalde bu akşam balık bol kaz ğelecek yerden tavuk esirgemeyelim ama nerde o sans daha tık yok terzi arpa suyunu almıştır almasına ama hakkı beyide balıksız göndermek istemezsen burada bekle der bıraz sonra ben sana balık ğetirecem der misinayı denize atar hakkı beyin eline verir oradan uzaklaşır terzi daha önce sahil boyunda 3 ncü kamalyenin altın da balık tutan ömer abiye arkadan yaklaşır o sırada ömer abi kulaklığı takmış kulağına radyosunu dinliyor terzi bir sansar kurnazlığın da sezsiz ce uzanır ömer abinin balık çantasını araklar doğru limanın uçuna ğider hakkı beye ömerbey den arakladığı 3 balığı verir ömerbey 5 balık ile mutluluk için de evinin yolunu tutar terzi 20/30 dk oyalandıktan son ra ömer beyin yanına gider muhabbate başlarlar terzi mırın kın dan sonra ömerbeye ya abi sana birşey diyeceğim ama sakın gülme der ömer abi hayrola terzi der terzi ya abi 2 balık yakaladım ama taşların arasında çıkan uzun kuyruklu birşey balık torbamı aldı kaçtı der ömer abi yok ya kesin kunduzdur der yüksel abi kimseye deme rezi olurum der ve eve ğider sabah saat 11 sıraların da ömer abi terzinin dükkanına uğrar çay sohbet derken söz kaçınılmaz olarak balığa gelir derken ömer abi ulan yüksel açtın o uğursuz ağzını senin balığı çalan kunduz o akşam benim balıklarımımı da çalmış der sevğilerimle
Bu tam bir avci hikayesi.Kitaplara gecer. Arkadas yalniz cok uyanikmis.Bu kadar mi olur.Tesekkur ediyorum.Sanki yasamis gibi oldum. Siz anilara biz okumaya devam. Saglicakla kaliniz Gurol Bey.
Tam komedi olmuş Gürol abi paylaşımın için teşekkürler.Bundan sonra avlaklardaki kunduzlara dikkat edelim
Gürol Abi Gürol Abi Babami Balik Aleminde ünlü Etmişsin Anlaşilan ömer Abinin Babamdan Daha çok çekecekleri Var Gibi Görülüyor. Allah ömer Abiye Yardim Etsin