korkmanıza hiç gerek yokki aslında turna çok uysal ve çok sevimli bir canlıdır bence asıl korkulması gereken balık lüferdir
Kurbağa,mı ben turnanın içinden su faresi çıktıgını gördüm turna için önemli değil ne bulusa yer bide benim tunayla ilgili bir mazim var geçen sene kayseri pınarbaşı bahçeçik barajında ala avlamaya uğraşırken 2 adet cavs turna baktımki bana bakıyorlar kurdu atıyorum tık yok bana bakıyorlar allah allah diyorum neyse uğraşmaktan vaz geçtim oturdum onları izliyorum nasıl yakalarım diye heralde onlarda bu kişiyi nasıl yeriz diye düşünüyor nese baya izledikten sonra arkadaşım ilhan,la kenan,ın yanına gittim atlattım inanmadılar gelin dedim beraber gittik hala ordalar ve bir ufak alayı şamandıralı yaptık salladık aralarına bekliyoruz tıkyok neyse biz bir turatalım dedik ve geldigimizde mantar batmıştı ve cekmeye başladık 9 kila turna tabi karnımızda açıkmıştı hemen temizliyelim dedik icinden ne cıksın bir fare.
Peki kurbağa, fare gibi insanı zehirleyecek canlıları yutan bir balık yenirmi. Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.