Öncelikle hepinizin ramazan bayramını kutluyorum.Bu kurbağalı dere bayağı kirli biyer heralde.Kanalizasyonları falan hep oraya alıyormuş diye duydum.Bundan yaklaşık 2 yada 3 yıl önce ailemle yoğurtçu parkında gezerken kurbağalı dereye olta atan 2 kişi vardı ve birinin posetinde sazana benzer bir balık vardı heralde İsrail sazaniydi.Tutsamda yemen balığı zaten.Tutup geri salarim.Sizce orada hala balık var mıdır ?Açıkçası ben kendi adıma oranın ıslah edilmesine çok sevinirim. Saygilar
Oha adam,lagima oltami atiyor pes dogrusu, kadikoy belediyesine sormak lazim,neden bu dere ici bir,proje yok
Ben dört,beş sene önce,stadın oralarda dereye olay Atanı gördüm,kefal çıkartıyorlardı,balıkları suyun yüzeyinde görmek mümkündü.. Bilhassa kendim seneler evvelinde,derenin denizle buluştuğu yerde çok balık tutmuşluğum vardır,O zamanlar dere temizdi,şimdilerde Lağım akıyor dereden...
Hayırlı bayramlar..İsrail sazanı yakalama şansın yok denecek kadar az,O suda İsrail sazanı olduğunu hiç duymadım ama kefal vardı eskiden,şu anki suyun durumundan Hiç bir bilgim yok malesef...