Tüm islam Aleminin , Sitemiz Üyeleri ve değerli yakınlarının Kurban Bayramınızı Kutlar Esenlikler dilerim. Büyüklerin ellerinden Küçüklerin gözlerinden Öperim Saygılar & Sevgiler. .
Mübarek Kurban Bayramınızı Kutluyor, Çocukluğumuzdaki bayramlar tadında bir bayram geçirmenizi diliyorum. Sevgi ve Saygılarımla.
İsmail'e kurban olma basireti gösteren, İbrahim'e evladını kurban etme erdemini veren Allah'a şükür olsun ki, bu bayrama da ulaşmak üzereyiz. Tüm arkadaşların ve islam aleminin kurban bayramını tebrik ederim.
Sana da iyi bayramlar Tarkan Bu vesile ile ben de herkesin kurban bayramini kutlarim. Selamlar, sevgiler
Tüm balık avı ailesinin ve islam aleminin mubarek kurban bayramını kutlar herkese mutluluk, sağlık ve esenlikler temenni ederim. Sevgi ve saygılarımla, Süheyl Başak
Tüm müslümanların Mübarek Kurban Bayramı kutlu olsun. Allah kurbanlarınızı kabul etsin. Herkeze iyi bayramlar...
mubarek kurban bayramı vesilesi ile tüm yurdumun güzel insanlarına barış,bol kazanç ve sağlık diliyorum, bayramınız kutlu olsun,
Bende hepimizin Kurban Bayramını kutluyor,nice güzel bayramlara birlikte erişmek dileklerimle büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum
Tüm Dostlara, Aileleriyle, sağlıklı, huzurlu ve mutlu iyi bayramlar diliyorum. Sevgiyle ve dostça.... Erdinç Allı
hepinizin kurban bayramı mübarek olsun sevdiklerinizle sağlıklı ve bol balıklı daha nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle