Herkese selamlar ; Kurban bayramında ıstanbul bogazında tekne etkınlıgı ıcın musaıt olucaklar varsa bır gun toplanalıp hem tanısalım hemde guzel bır av yapalım bogazda guzel zaman gecırmeyı dusunenler abılerım kardeslerım boyle bır etkınlıge nedersiniz?
Bence cok güzel olur sımdıden plan yapmalı 25 ekım yada 26 ekım gıbı hava durumuda guzel olursa toplanılabılır destekleyenler olucaktır emınım
Çok güzel fikir de ben baya acemiyim. Tekne de daha önce 1 kere av yaptım o da 10 sene oldu heralde. Benim gibiler de gelebilir mi bu etkinliğe ?
Merhaba arkadaşlar ; Foruma yeni üye oldum 26 ekim sizin için uygun olursa ve isterseniz beni de Bende seve seve dahil olurum.
Herkes etkınlıge katıabılır net bır tarıh belırlıyıp sonrasında guzel bır tekne bakıcaz ayarlıcaz son olarak herkesın butcesıne uygun bır etkınlık olması ıcın caba gosterıcez herkes kıralık tekne konusunda bılgısını sunsun ortaya kararlaştıralım
Valla bana da uyar Hatta harika olur. Yalınız pek anladığım bi konu değil, nasıl yardımcı olabilirim?
Selam tek yapmamız gereken gunu netleştırıp kesın kişi sayısına göre bıran once tekne ayarlamak amacımız tanıdgınız kıralık tekne sahıplerı varsa solemenız faydalı olur sızın ıcın hangı tarıhte musaıt olursunuz?
Bayramda Cuma'dan itibaren müsaitim. Hiç tekne ile ilgili tanıdığım yok malesef. Geniş bir katılım olursa çok keyifli olur.
Geniş katılım olur olmasına ama balıkcı teknelerı ıle cıkıcagımızdan 4-5 kısılık olur genelde maxımum balıkbulucusu olan kıralık tekneler var halıcte beykozda saatı 45-50 tl cıvarı butce bu sekılde olucaktır uygun olursa sıze ve dıger kısılere guzel bır av yaparız