Kurboğazında Avcılık

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında ray tarafından paylaşıldı.

1. ray

ray Suat

Favori Kamış:
    CORMORAN BULL FIGHTER SPINNING LIGHT 185cm
    Favori Makine:
    SHIMANO CATANA 2500 RA
    En İyi Avı:
    48 cm turna şimdilik
    Geçen hafta içerisinde botumla Kurtboğazında balık tutmaya karar verdim ve gittim. Kapıdaki güvenlik görevlisi bot ile balık avının yasak olduğunu söyledi. Gerçekten de botla avcılık Kurtboğazında yasak mı bilgi verirseniz sevinirim.

2. Volkan0690

Volkan0690 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Flame 30
    Geçen hafta sonu oradaydım en az 7-8 bot vardı o da sadece benim gördüklerim. Tam bilgim yok ama yasak olduğunu sanmıyorum ben.

3. tellakman

tellakman Engin

Yok abicim öyle bişey gıcıklık yapmışlar sana. Artık herkes yanında tebliğin kopyasını taşıyacak bu gidişle, herkes kafasına göre yasak koyuyor demek.

4. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Bot serbest ama benzinli motorlar kullanmak yasak iç sularda. Eğer elektrikli motorunuz varsa veya kürek kullanacaksanız sorun olmaz.

5. turna

turna

Kurboğazında Avcılık

================================================================================

Geçen hafta içerisinde botumla Kurtboğazında balık tutmaya karar verdim ve gittim. Kapıdaki güvenlik görevlisi bot ile balık avının yasak olduğunu söyledi. Gerçekten de botla avcılık Kurtboğazında yasak mı bilgi verirseniz sevinirim.
    ==================================================-
    Kurtbozı nda bot yasak değil, sizin girdiğiniz yerden yasak, su alma kapaklarına 300 mt yaklaşmak yasaktır. Siz oradan botu indireceğiniz yer yanlış.