Geçen hafta içerisinde botumla Kurtboğazında balık tutmaya karar verdim ve gittim. Kapıdaki güvenlik görevlisi bot ile balık avının yasak olduğunu söyledi. Gerçekten de botla avcılık Kurtboğazında yasak mı bilgi verirseniz sevinirim.
Geçen hafta sonu oradaydım en az 7-8 bot vardı o da sadece benim gördüklerim. Tam bilgim yok ama yasak olduğunu sanmıyorum ben.
Yok abicim öyle bişey gıcıklık yapmışlar sana. Artık herkes yanında tebliğin kopyasını taşıyacak bu gidişle, herkes kafasına göre yasak koyuyor demek.
Bot serbest ama benzinli motorlar kullanmak yasak iç sularda. Eğer elektrikli motorunuz varsa veya kürek kullanacaksanız sorun olmaz.
Kurboğazında Avcılık ================================================================================ Geçen hafta içerisinde botumla Kurtboğazında balık tutmaya karar verdim ve gittim. Kapıdaki güvenlik görevlisi bot ile balık avının yasak olduğunu söyledi. Gerçekten de botla avcılık Kurtboğazında yasak mı bilgi verirseniz sevinirim. ==================================================- Kurtbozı nda bot yasak değil, sizin girdiğiniz yerden yasak, su alma kapaklarına 300 mt yaklaşmak yasaktır. Siz oradan botu indireceğiniz yer yanlış.