Bülent Abi'nin (Tompot) yokluğunda patlak havanın ardından salı gecesi saat 02:30'a saatimi kurdum. Arabaya binene kadar soğuk hava uykumu iyice açmıştı. Avlağa vardığımda saat 02:59 du. Denizin kenarında arkadaşım Dr.Bünyamin'i gördüm. Kendisi kısa zamanda usta levrekçi olmuştu. Selam,hatır biraz da muhabbet sonrası eriştelerin çokluğunun, sahtelerin yüzüşünü bozduğundan bahsetti. Akya ile olan randevusu öncesi bulanık suda levrek için sahtelerini yüzdürüyor, hazırlık yapıyordu. ( Bir haftadır aynı saatte; gündoğarken denizi yara yara, kol gibi kefalleri havalara uçuran akyayı almak için uğraşıyordu. Bir sabah ben de şahit oldum mücadelelerine O da ayrı bir rapor olur ) Bir iki atış sonrası otlar keyfimizi kaçırdığından Vedat Ustayla (Abayoğlu değil) başka bir meraya, oradan yine başka meraya turladık. 25 dk. sonra yine Bünyamin Hocamın yanına, kürkçü dükkanına geri döndük. İlk atışımı yaptım, birkaç tur çevirmeye kalmadı kafa darbeleri başladı. Kalama kalama, kalama... gerçekten hiçbir levrek bu kadar zorlamamıştı. Levrek bastıkça basıyor, ben sardıkça sarıyordum. Whiplash İpin önünde 0.25 asso discovery misina vardı. Yine de biraz daha sıktım kalamayı. Birkaç adım geriye yürüdüm. Sarmaya devam ediyor, bir yandan da boşluk vermemeye çalışıyordum. Her ne kadar uzun uzun anlattıysam da bu mücadele 2 dk.yı bulmaz Bir an artık sarmanın çok zorlaştığını hissettim. Hemen Vedat Usta'dan ışık ve yardım istedim. Meğer bizim ufaklık karaya çıkmış haberimiz yokmuş. Asıl şok o an göründü. Dudağındaki iğne kırılmış, iki iğne de çelik olmasına rağmen biraz açılmıştı. Başka vuruş vs. olmadı. Güneşin doğuşuyla yeni bir güne başladık. Uzattıysam özür dilerim diyerek müsaadenizi istiyorum. Herkese Sevgiler, Selamlar... Sabah şarküteride tarttım Bizim çelik iğne piercing gibi oldu Bülent Abi'nin götürdüğü pavuryalar kadar var
Tebrikler Zeki, yine güzel bir levrek almışsın, torbanın içine taş koydun demi? Havalar daha sıcakça olduğundan levrekler biraz dinç sanırım. Bu şartlarda mücadeleler daha yaman olur sanıyorum. Devamına rastgelsin.
Hey maşşallah. Kuzuyla sezon açılışını yapmışsınız devamında daha irileriyle karşılaşırsınız umarım. Bence bu balık isminiz altındaki 'en iyi avı' kısmında yer almalı.rastgele.
Tebrikler, yoğunluktan yine balığa çıkamıyorum (Tekirdağ'dan çok güzel haberler gelmesine rağmen), rapor öyle bir gaz verdi ki sanırım sabah suyu beni bekler
Tebrikler Zeki Bey. Güzel bir açılış olmuş. Size de ancak böyle bir açılış yakışırdı zaten. Kurban Bayramı'nda bizde geliyoruz meralara. Umarım havalar geçen seneki gibi olurda güzel bir 4 gün geçiririz.
Teşekkürler. Sezon İyice açılsın ; bekleriz. sağolun orhan abi... Haberleşelim; ayvalık güzeldir belki Cihan da gelir. Teşekkür ederim. Sağolun , ,varolun...
sağol volkan. Mesut'un güzel haberleri de geldi. Bir yoklayın serim sizin oraları. sağolun. Çok şükür güzel bir açılış oldu Teşekkür ediyorum. Hepimizin kısmeti açık olsun.