Merhaba Saygideger uyeler. Merak edip arastirdigim fakat hicbiryerde rastlamadigim bir sahte tarzini sormak istiyorum sizlere. Acaba kurmali sahte yem goreniniz,bulaniniz,kullananiniz,duyaniniz var mi acaba? Daha once bir video da gormustum bu sahte turunu.Hani bilirsiniz cocuklugumuzda oynadigimiz kurmali oyuncaklar vardirya hani...Iste onun gibi kurmali Izledigim video da adam sahteyi kuruyordu ve atisini yapiyordu. O sahte de hareket edip duruyordu suda yavas yavas. Heralde ozellikle turna icin etkili bir yontem olur.
kurmalı yem meraba kardeş herkeze selamlar kurmalı yem hiç görmedim fakat gecenlerde bilmiyorum bu sitedemi izledim belki sizlerde görmüşsünüzdür bir video izledim uzaktan kumandalı gemi maketinin arkasına sahte yemi bağladılar suya saldılar sanırım turnaydı tuttuklar balık biraz zorlandılar ama kıyıya aldılar balığı bunu sizinle paylaşmak istedim herkeze selamlar raagele
Mehmet Abi ilgin icin tesekkurler. Evet o dedigin teknigi ben bu sitede ogrendim ilk defa. Fakat bu dedigim daha baska birsey ve guzel bir yonteme benziyor. Insallah yakinda bir video yada fotograf bulabilirsem sizlerle de paylasmak isterim. Rastgele...
merhaba kurmalı değilde rapalanın pillisini duymuştum bi kullanıcı arkadaştan ama hiç bir sitede dek gelmedim kuyruk kısmındaki iğnenin altında pil yatağı var diye tarif edmişti ne kadar aslı var bende bilmiorum
Usta kurmali var.Ben gordum bir video icinde.Kurmali olduguna gore pilliside vardir diye inaniyorum. Rastgele...
kurmalıların hareket süresinin kısa olacağını tahmin ediyorum, balık gelene kadar enerjisini bitirebilir, pilli daha mantıklı geliyor,
Hareketi bittiginde tabiikide cekip,kurup,tekrar suya atmamiz gerekiyor. Ama pilli olan(varsa) da cok iyi olur.