Daha once Bulent agabeyin (BulentTok) acmis oldugu ve uzerinde bilgi alisverisinde bulundugumuz bir konuyu, onemi nedeniyle tekrardan ilave bilgilerle dikkatinize getirmek istiyorum. Kursun, civa ve amalgam dis dolgulari... Iste burada: http://www.uzmanportal.com/amalgam-nedir-amalgam-dolgunun-zararlari.html/ Siz siz olun, agzinizdaki amalgam dolguyu bu isin ozel egitimini almis bir dis hekiminden baskasina sokturmeyin...
Bugün bir kaç mesajını da gördüm diğer sayfalarda. Sonuçta sağlık sözkonusu. Elbette önemli ve titizlenilmesi gereken bir konu. Ancak, biran için tedirgin oldum ne yalan söyleyeyim İbocan. Şu an bir sıkıntın yoktur inşallah. "Ben yandım el yanmasın" demiyoruzdur inşallah.
Ilgin icin sagol, eksik olma Nuri agabeyim. Evet, alakali olan iki konuya daha ilave yaptim ki dostlarin dikkatini ceksin, okusunlar, bilgilerini tamamlasinlar. Cok sukur bir sikintim yok ama linkteki bilgileri okuyunca kendi adima endisem daha da artti. "Kac yildir bu zehri agzimda tasiyorum, soluyorum" diye dusunmeye basladim. Ozellikle de "amalgami rastgele birisine sokturmemek gerektigi" noktasinda dostlari uyarmakta fayda var diye dusundum. Yoksa cok sukur bir sikintim yok agabey... sagolasin..