arkadaşlar bu pazar kurtboğazına hem piknik amaçlı hemde balık avı yapmak için gitmeyi düşünüyorum son av raporlarında pek balık yönünden umut verici değil kurtboğazı ama yinede sizden son durumlar hakkında bilgi almak istiyorum
Ben geçen gün gittim turnaya at çek yaptım 2 saat kadar, ama tutamadım. Benden çok önce gelen bir kaç kişi daha vardı onlarla konuştum canlı balık ile turna veya levrek yakalamaya çalışıyorlardı ama vuruş dahi alamamışlardı. Bence piknik için de başka yere git gölün etrafı leş gibi pislik dolu, su yemyeşil ve çok rahatsız edici bir kokusu var. Rezalet bir görüntü var, görünce insanlığımdan utandım. Neredeyse Ankaradaki bütün göllerin etrafı bu şekilde Bu ankaralılar çok pis
Kardeşime katılıyorum,birileri acil önlem almalı yoksa balık bi yana dursun orda nefes almak bile lüks olacak.
Geçen hafta gittim... Kıyı yosunlu, su da yeşildi ama koku yoktu. Adamın biri yanımızda 2 tane turna çekti. Önümde kocaman levrekler hopluyordu, 25-30 cm rahat vardı boyları ama sahteye gelmedi. Ben elim boş döndüm. Botla açılan bir kişiye sorduk o da 5 tane levrek, 2 tane de turna yakalamış.
arkadaşlar bu pazar kurtboğazına hem piknik amaçlı hemde balık avı yapmak için gitmeyi düşünüyorum son av raporlarında pek balık yönünden umut verici değil kurtboğazı ama yinede sizden son durumlar hakkında bilgi almak istiyorum Yunus ne oldu gittin mi?
evet gittim saat 05:30 da oradaydım at çek ve oradan yakaladığımız canlı gümüş balıklarıyla şamandıralı oltalarla denemeler yaptık fakat vuruşlara rağmen sadece 1 adet levrek alabildik. kurtboğazı balık yönünden özellikle turna yönünden bitmiş görünüyor umarım bu durumlara bir çözüm bulunabilir.
Abi kurtboğazı turna kaynıyor, yerini bilmek gerekiyor sadece... Geçen gittim adam 2 tane çekti benim saatlerce olta attığım yerden. Ayrıca gümüşleri nasıl yakaladınız?
Piknik yapacaksanız gidin tabi ama av için önermem yani en azından birşeyler tutarım diye umut etmeyin ki belki bir kaç levrek yakalar sevinirsiniz turna imkansız gibi birşey kurtboğazı için...