Sanırım 5 6 Sene Öncesi İdi.. Kurtbogazı Barajında Yakalamıs oldugum Sazan.. http://img341.imageshack.us/img341/8832/brjs.jpg Şimdi Araki Sazan Bulabilesin.. Pazar Çayında Bundan Daha Büyük Sazan Yakaladıgımı Hatırlıyorum 20 Sene öncesinde o zaman Teknoloji Olmadıgı için Resimleme imkanımda Yoktu..
Bir Çok ArkadaŞım kızacak Ama Çocuklugumuz ağLarLa SerpmeLerLe Geçti Bi 5 Yasında Bir Çocuk Boyunda Sazan Avlardık Bazen Tek Basıma Giderdim Ağ Gererdim Çocukluk İşte Ama biLemezdikki O ZamanKi (Bilmeden) YaptıkLarımızın Faturasını Şimdi Çıkaracağımızı.. Köy insanı Zamanın Şartlarını Bilmiyor Yaptıkları işin Gelecekte Ne Gibi Sonuclar Çıkaracagını BiLmiyor.. o Zamanda Şİmdiki Gibi Ne TebLiğleri Nede Kuralları Bilirdik.. Geçmişte Yaşanan oLayLar için Yapacak Bir Şey yok artık ama bundan Sonra Daha DikkatLi oLMalıyızki GeLecek NesiLLerimiz Daha Acı Sonuclarla KarsıLasmasın.. Kendimce Bir özeLeştiri Yapma Gereği Duydum.. iyi GeceLer..
Neden bazı harfleri büyük bazılarını küçük yazıyorsunuz? Sitede şöyle bir kural var mesajlarınız silinebilir. ç) Forum genelinde bilerek ve isteyerek yazılmış, Türk alfabesinde bulunmayan karakterlerin kullanıldığı mesajlar (yabancı dilde bir kelimeyi ifade etmek için kullanılanlar hariç) ve kelimelerin yine isteyerek yanlış yazıldığı mesajlar yönetim tarafından, Türkçe'yi korumak adına yasaklanmış olup, bu tip mesajlar sahibine haber verilmeksizin silinecektir.
Bundan 15- 20 yıl öncesine kadar bizim baraj kenarında evimiz vardı.çok net hatırlıyorum sular yukseldıgınde bahcemıze 2-3 kg lik sazanlar dolardı sular sıglaşıncada hepsini toplardık..o günlerin kıymetini bilemedik .vay be heralde bı 10 sene sonra barajda kurbağadan baska bısey goremıyecez((